Bebis-TV

Mina idoler:


Julaftonsbilder


Farmor på ena sidan, föräldrar på andra sidan...och lilla jag i mitten. Sovandes förstås!


En turk, en tysk och så Gnällman.


Bredvid den finfina granen sitter farbror Aage. Han visade sig vara en kjempebra tomte!


Så här spenderades största delen av dagen.




God jul!

Ja jag har inte hunnit bloggat nu på ett par dagar. Har liksom haft fullt upp att fira jul kan man säga. Och oj vad många julklappar jag har fått! Verkar ha många fans runt om i stugorna heheh. Vi firade tjeckisk jul i år, dvs först massa mat och sen massa julklappar. Hmm ska bli spännande att se hur man firar svensk jul.

Jag fick ju mestadels kläder, bra det för jag älskar ju nya kläder! Allt ligger dock i tvätten nu...så får visa upp allt fint lite senare. Under julhelgen fick jag inte mindre än fyra par skor också! Perfekt när man vill dressa upp sig lite för special occasions så att säga. Nästa år hoppas jag på ett par Manolos.

Mina fastrar och farmödrar slog på stort och köpte blingbling åt mig:

Ja vad ska man säga, en smakfull blandning av rött och vitt guld och som ni kanske ser så är mitt namn ingraverat också. Dekuji moc :)

På kvällen begav vi oss mot Vetterstorp där Frida med familj hade lite mer julklappar till mig =D Så det blev en trevlig avslutning på en trevlig dag. Fast jag sov iofs hela dagen, har ju varit lite förkyld så slog faktiskt sömnrekord på julafton hehe.



God jul mina läsare önskar Michmeister!

Ps. Fler julbilder kommer senare!


Kusinomania

Inte för att det är något fel på min nuvarande kusin, men nästa år blir spännande för då ska jag få inte mindre än tre nya kusiner ! Två stycken ska komma den 6:e maj och den tredje först i juni, häftigt värre ju!

Farmor nummer två

Sen i förrgår kväll så har vi fått en inneboende hos oss, nämligen min andra farmor. Hon reste hit från Tyskland, självfallet för att få träffa mig. Fick massa fina presenter såklart, så hon är mer än välkommen hehe.


Gosar med farmor och får lära mig tjeckiska på kuppen!




Julklappskampen

Igår var det lilla julafton. Det var full fest med julmat och julklappstävling hemma hos Frida. Mamma glömde såklart ta bilder på ståhejet.
Jag som äntligen efter sex veckors väntan fick träffa mormor och morfar! Och morbror Kalle förstås. Fick en massa fina leksaker av dem. Najs! Nu får jag vänta ända tills nästa år innan jag träffar dem igen. =/ 
Det blev en lång dag därborta så jag tog tillfället i akt att sova mig igenom det mesta.


Jag och Frida vilade en stund i hennes säng. Hon var så go och la en liten filt på mig så jag inte skulle frysa.

Lägg märke till min fina julklänning som mormor och morfar hade med sig till mig. Man kan ju lugnt säga att tillsammans med mina vita strumpbyxor så var jag den mest välklädda. 

Besök hos Walter

Har inte hunnit blogga så mycket, har fullt upp med att vara vaken nuförtiden.

Var iaf häromdagen och hälsade på min råbypolare Walter. Tog lite bilder:



Här sitter jag och kikar på hans mamma Malin.
Höll mig snäll i ett par minuter där borta. Sen blev det inga glada miner på ett bra tag...


Och här är Walter himself. Han väger ju en nio kilo tror jag det var. Inte illa för en fyramånaders hehe!
Han dår bli min personlige livvakt i framtiden. Kan behövas på Råby ju. Pappa Robert är å med på bilden.



Snöstorm

Mitt i snöstormen drog mamma ut mig till bussen som tog oss till Vetterstorp, Kajsa och Klara bor ju där. Det bjöds på fika som jag inte fick smaka på men fick istället njuta av mostrarnas sällskap. Kajsa visade mig en rund liten gosedjurskatt där som lät som en prutt när man tryckte på den, hur kul som helst tyckte jag! Det är ju nämligen ett av mina stora intressen här i livet vet de flesta som träffat mig hehe.
Sen fick jag ju sitta i knät på Klara när hon sjöng för mig. I vanliga fall diggar jag ju Trollmors vaggvisa, men idag fick jag höra lite rockigare låtar, mer sånt!
Sen efter allt kul så satte jag mig i bärselen och gick ut i snöovädret igen. Hade ju sett framemot att få stiga på varma bussen, men den kom ju aldrig så det blev en promenix. Sov igenom hela promenaden så missade helt när mamma halkade. Tur att hon inte mosade mig hehe.

Så nu återstår bara att sova så jag är pigg tills pappa kommer hem från jobbet. Det är så tråkigt när han jobbar kväll =(


Lyssnar på moster Kajsa.


Mums sa mamma.


Jag och Semlan vilar lite i soffan.

Pappagrupp och annat skoj

Ja vad händer i mitt liv? Jag har ju inte tid att berätta allt, men nuförtiden spenderar jag ganska mycket tid framför leksakerna. Det finns ju hur många som helst här hemma att titta på och inspektera. En av favoriterna häromdagen var ju helt klart apan. Pappa och jag pratade med den ett bra tag.

Som ni ser så blev jag trollbunden av den.


En morgon så smet pappa och jag iväg på pappagruppen här på Råby medan mamma fick sova vidare. Jag blev som vanligt allas favorit för jag var så söt och snäll =) Pappa visade mig massa roliga leksaker som det var svårt att slita blicken från. Sen när vi kom hem fick jag krypa ner hos mamma så vi kunde sova lite till.

Myspys!


I fredags var jag hemma hos Wille och kollade på idolfinalen. Låg iofs och sov mest hela tiden, men det var kul ändå. Fick ju värsta söta mössan och vantarna av Williams mormor =) (en av hans mormödrar, han har ju faktiskt två!). Det är visserligen för stort för mig nu, men jag planerar att växa i det till höst nästa år.


Rosa gäller för tjejer. Wille fick såklart blått.


Älskar att ligga på mammas eller pappas axel och filosofera lite.


Luciafika

Ja idag är det ju både tredje advent och lucia så vi gick hem till farmor där det mumsades glögg, pepparkakor och lussebullar. Jag träffade två av mina fastrar också som fick turas om att hålla i mig, man är ju så populär var man än kommer. Passade på att spy lite på faster Hanna också.




Tar en tupplur med pappa innan lussefirandet.


Skämtar lite med faster Radka.


Man blir ju helt slut av att socialisera sig i flera timmar, så fick vila ut lite när vi kom hem.

Ni har väl lagt märke till min snygga julklänningsoutfit?

BVC

Var på bvc-besök idag igen och checkade läget. Vad sägs om 4720 g och nästan nästan 56 cm? Ganska imponerande va? Sen så gick vi igenonm lite hur jag utvecklats också, och inte för att skryta, men jag kan ju samma saker som andra lär sig först vid 6-8 veckors ålder *stolt*. Så man är ju lite smartare än genomsnittet ifall nu någon trodde något annat. heheh.

Blev ju så himla glad när jag äntligen fick träffa pappa idag, var ju på halvdassigt humör hela dagen tills han kom hem. Jag kunde inte slita blicken från honom. 


Jag är väl för go?

Michan på vischan

Idag blev det både buss och tåg för mig, jag reste ända till Arboga för att hälsa på tant Caiza och Oliver. Som vanligt skötte jag mig exemplariskt, inte bara på resan fram och tillbaka utan precis hela tiden. Det fanns så mycket spännande att titta på där borta så jag hade helt enkelt inte tid att skrika. Caiza visade upp så många roliga leksaker så jag satt hos henne i en timme och fascinerades. Som tur var så fick jag med mig allt hem också. Jag satt ju hos Oliver också ett tag, men han blev lite rädd när jag spydde så då fick jag inte sitta kvar. Hmpf.


Oliver tyckte jag hade lite hår, men det är ok, för det hade han med när han var i min ålder mindes han.


Väl tillbaka i Västerås så blev det gnällmaraton. Jag höll upp lite medan jag hängde med faster Hanna, men har gett pappa en jobbig kväll i övrigt hehehe.


Dagens outfit

Fick värsta coola bodyn av moster Klara som jag måste visa upp:

Ja det finns väl inga tvivel om att jag är en liten pudding ?


Efter en lång dag, med bland annat ett besök på Icas personalrea, så svidade jag om till min nya pyjamas. Så nu blire mys resten av kvällen!


Måndagen i bilder

Det hanns med lite trevliga besök och ännu bättre: nya kläder =D


Dagen började med att Frida (och Kerstin) kom och hälsade på. Frida låg lite avslappnat i soffan och drack välling.


Sen framåt eftermiddagen kom min faster Hanna. Hon har åkt ända från Turkiet för att få träffa mig, och hon blev nog inte besviken för jag var på mitt bästa humör nästan hela tiden.

Det var ju inte helt fel att få sitta hos henne heller. Det är skoj med nya ansikten att titta på.


Fick ju massa nya kläder av henne också. Sa jag att hon är min favoritfaster?


Pappa var ju på innebandy-VM igår också, och blev så stolt över sin Tjeckienmössa. Jag hejar i och för sig också på Tjeckien, men jag är då glad att han inte köpte någon till mig..


Sova, äta, skrika

Idag blev det (med lite matpauser) sovmorgon till elva. Gött!

Sen låg jag och Semlan och samsades i mammas knä medan hon spelade tv-spel. Semlan är ju lite avundsjuk på mig eftersom hon brukar vara den som ligger i knät o myser, men nu är det andra tider för kattskrället. Fast hon verkar vara rätt nöjd med att dela.

Jag hälsade ju på William idag också. Han blev två veckor idag faktiskt. Själv så är man dubbelt så gammal.


Vi är ju rätt så söta, Wille o jag!

Vi körde en skrik- och grintävling sen. Oklart vem som vann, vi båda tog i så vi storknade.

Här är vi inte lika söta hehe.


Måste ju visa min snygga outfit som ger vem som helst julkänslor. Haklappen är väl inte så snygg, men jag har gjort ett par spyor idag och man måste ju ta hand om finkläderna! 


Får väl visa min sova knä-kompis semlan också. Hon är rätt go.


Pappa kom hem

Idag började pappa att jobba igen =/ Tråkigt! Tur att han har fixat så vi får 3-dagars helger ihop åtminstone =)

För att jag inte skulle tröttna för mycket på att bara vara med mamma så tog vi en tur med vagnen hem till Frida där alla mina mostrar hade samlats. Jag fick veta att Kajsa ska satsa på att bli min favoritmoster. Ja du, Kajsa, det är en hård kamp du har framför dig! Hon ligger på plus-sidan nu iaf, eftersom hon sjöng Trollmors vaggvisa så bra för mig. Gillar att slumra till den.

Var rätt pigg när jag kom hem sen så satt en stund i babysittern, det hängde ju en massa färgglada saker där som jag satt och kollade på. Fortsatte lekstunden med att ligga på golvet och tittade på lite fler saker, det finns ju hur mycket som helst att inspektera här hemma!


Här ligger man omstoppad i vagnen redo för en härlig promenix


Frida är precis lika busig som hon ser ut...


Frida var lite trött så hon kröp upp hos mig och mamma och myste.


Det fanns nog nästan lite för mycket saker att titta på..blev ju virrig av alla färger.


Shoppingdag!

Det blev bra utdelning på shoppingturen idag. Vi åkte ju till Hälla för att leta efter en mössa åt mig, för säkerhets skull kallade vi in expertis i form av Klara . Äntligen fick jag en mössa i min storlek, fast jag vill gärna ha en innemössa också som sitter där den ska även när jag sover...julklappstips kanske ? =)
Det fanns ju hur mycket fint som helst i affärerna så här års så förutom mössan fick jag en julig body och en bra mysdress som jag längtar tills jag växer i. Sen eftersom det är så himla kallt ute så fick jag värsta snygga overallen som jag kan ha när jag softar runt i min bärsele. Hms sen fick jag nog inte något mer...eller ja, 2 paket blöjor iofs men ska jag berätta varje gång det köps hem blöjor så hinner jag ju inte göra annat än att blogga heheh.

Blev ju lite trött efter att ha flängt i massa affärer så jag och mamma tog en tupplur när vi kom hem, och mitt i tuppluren kommer farmor. I vanliga fall är det ju ganska spännande med besök, men jag måste säga att jag blev lite sur när jag inte fick sova klart skönhetssömnen. Men men jag blev på bättre humör efter ett tag. Man måste ju visa sig från sin bästa sida nu när det lackar mot jul. Det är ju trots allt bara snälla barn som får julklappar.


Här ligger jag och känner efter hur mössan sitter.


Mysdress och julbody från Lindex. 79.50kr styck.


Varm overall från Kappahl, 200 spänn.


Jag och Farmor ! Hon var lite lustig att ligga o kika på.

BVC

Kom precis hem från BVC, måste ju berätta att jag väger 4500 g nu =) så jag fortsätter öka stadigt. Najs!
Ska vila nu så jag orkar följa med päronen och moster Klara till Hälla och shoppa mössa. Alla mina är ju antingen för små eller för stora. Fast mitt huvud hade iofs växt lite nu så jag kan nog snart använda de jag redan fått..fast det orkar vi inte vänta på.


Ligger och slappar lite i väntan på att få komma in till bvc-sköterskan. Det är ju så kallt ute nu så jag fick lov att ha både en mysig plyschoverall och min supermysiga nallebjörnsdräkt! Men det var varmt och skönt så jag klagar inte.

RSS 2.0