Vardagsbus

När jag inte är ute och busar så är jag inne - och busar förstås. Jag har massa energi om dagarna och måste erkänna att det blir bara svårare och svårare att sitta still och läsa en bra bok, sånt sparar jag oftast till tröttare stunder. Ja nu är det till och med svårt att stanna upp och smajla fastän kameran kommer, men ibland har jag tid till det som tur är :)




Härliga höst


När det är fint väder ute så är det bara att trotsa kylan och bege sig ut så man inte missar de sista dagarna i lekparken innan snön kommer. Det är ju inte helt fel att få sällskap av mina kompisar heller.



Ser ni bebisen där bland alla filtar? Lilla Freja passade min vagn när jag och Frida gungade.

Från att ha varit en vagnvägrare sover jag gärna förmiddag i vagnen numera:


Jag börjar bli stor

Igår gick vi iväg till BVC för mätning och vägning, det var ju jättelänge sen sist! Nu väger jag 9745 g och är 73 cm lång. Jag har vuxit hela 25 cm sen jag föddes :)

Just nu håller jag på att träna på att stå utan stöd, det är ju faktiskt ett måste för att jag ska lära mig gå. Än så länge håller jag mig dock till lära gå-vagnen, älskar att gå runt med den!


Lilla telefonisten

Jag har ju förstått att det här med telefoner är viktigt att lära sig, så nu svarar jag som ett riktigt proffs. Jag vill inte missa något potentiellt samtal så brukar provsvara inte bara telefoner utan även sånt som ser ut som telefoner, och en och annan boll också hehe.


Hmm...vem är det som ringer så här tidigt på morgonen?

Yes! Mamma ringer!

Heeeeeee! är det enda jag får fram när jag pratar. Men det är jättespännande att lyssna på vad den andre säger!

Gungtider

Brrr det bröjar bli riktigt kallt ute nu, så jag försöker hitta tid till att gunga varje dag. Snart är det ju vinter och då plockas gungorna bort!



Jag gillar bäst att gunga med andra barn och roligast är det när Frida eller Oliver ger mig fart!



Sjuk!

I veckan har jag varit sjuk. Jag har haft hög feber, ett tag var jag uppe i 39.6 grader, svettigt värre hehe. Så jag har mest varit hemma och tagit det lugnt. I mitt rum finns det ju en massa roliga leksaker, så där kan jag sitta ganska länge och leka. När mamma inte jobbade i veckan gjorde hon sitt bästa för att hålla mig på gott humör, vilket inte är det lättaste när jag är helt varm och hängig.





För att muntra upp mig lite så fick jag prova att äta själv häromdagen, jag måste tydligen lära mig det. Det var kul och lite kladdigt.




Det dröjde inte länge innan vi for till Ikea och köpte dessa:


Om ett par veckor ska ni få se, då ska jag vara en mästare på att äta själv!

RSS 2.0