Dop

Igår var det en stor dag för mig, för då döptes jag i Mikaelikyrkan här i Västerås! Det var jättemånga som kom till kyrkan för att se på när prästen hällde vatten på mitt huvud; mormor, morfar, alla mostrar och morbröder,  kusinerna Frida, Freja och Vilmer, farmor, mina kompisar Wille och Walter, massa kompisar till mamma och pappa och såklart gudfar Einar och gudmor Caiza!

Efter dopet blev det dopfika på Råby, jag smaskade mariekex och majskrokar och satt och tittade på alla gästerna. Sen blev det paketöppning, och oj vad mycket fina grejer jag fick! Har lekt massvis med allt idag =)

Här får ni lite bilder från den stora dopdagen:







Alla fina presenter jag fick:



Stort tack till alla som kom och uppvaktade mig!


Ps. tack till mina dopfotografer Emma, Marija och Jessica! :)

Nyvaken!

Nu när jag har varit förkyld ett par dagar så har jag sovit middag om dagarna igen, det är ju faktiskt jäkligt skönt med en liten eftermiddagslur!



Men oj vad groggy man är när man vaknar, och håret är det ingen fason på heheh:


Parken Zoo

Wille och jag tog med våra föräldrar till Parken Zoo i Eskilstuna igår. Det var deras sista helg för säsongen och lite regnigt så det var härligt folktomt. Jag såg massa olika djur; lejon, myrslok, krokodil, flamingos, pumor, geparder och massa annat. På Lilla zoo fanns det supersöta kaniner, grisar, getter och höns som alla var kul att se på. 






Grisarna var roligast!

Getterna var också lite lustiga.




Gunga

Gissa om jag hade kul häromdagen när jag var ute och gungade:


Äntligen måndag

Idag har moster Klara suttit barnvakt åt mig medan mamma och pappa var hos tandläkaren. Mamma blev så glad över att hon bara hade ett (kanske två) hål som behöver lagas så efter undersökningen gick hon raka vägen till H&M:s barnavdelning och shoppade lite fint till mig:


Det blev en halskrage, mysig vintermössa, Hello Kitty-mockasiner, jeanskjol och benvärmare.

För att inte gå samma öde till mötes som mamma och pappa så fick jag en fin tandborste också, så nu gäller det bara att komma ihåg att borsta hehe.


Lite senare på dagen så träffade jag på Frida och Freja på Råby Centrum, vi gick till öppnis och lekte.





My Ride

Jag har ju glömt att visa upp min coola cykel som jag fick i 6-månaderspresent av pappa! Den här cruisar jag runt på runt Råby lite då och då när vädret tillåter, alla barn blir gröna av avund när de ser mig hehehhe.



10 månader!

Jepp, idag blev jag tio månader gammal! Wow vad tiden går fort, tycker ni inte? Nu måste jag börja planera inför min stora ettårsfest!
Eftersom mamma jobbade ända till tre och pappa hjälpte min faster att flytta så fort mamma kom hem så blev det ju ingen tid för att fira mig. Så mamma och jag gick hem till Wille, där var det kalas med både paket och fika! Jag fick smaska på en pizzabulle, det var ju faktiskt gott!


I paketet låg denna snygga body från Lindex som jag har spanat in ett tag, åh så glad jag blev =) (den blir nog ännu snyggare med lite mer matchande byxor till tror jag hehhe)




Som ni ser så har vi haft riktigt kul idag, Wille och jag!

Mys

Min myshörna börjar ta form; madrassen har kommit på plats och lite kuddar har jag. Men det saknas en sänghimmel, lite gosedjur och ännu mer kuddar! Fastän den inte är så mysig än så länge så duger den att sitta och läsa i.



Jag har även myst lite med mormor och morfar som kom hit igår. Det var ett himla hålligång här hemma med hela Fridas familj och sen jag, mamma och mormor och morfar, men det är ju bara kul tycker jag, det blir aldrig en tråkig stund med så många lek-kamrater.



RSS 2.0