Tråkig dag

Idag har jag bara tagit det lugnt, det behövs när man varit vaken mest hela natten heheh. Följde med och bytte till vinterdäck och kollade lite på Barnens Hus. Men nja det var rätt tråkigt, fick lite svårt att sova så kan erkänna att jag har varit lite kinkig nu ett tag. Men men man kan ju inte alltid ligga och bara vara söt.

Jag får muntra upp mig och er med lite goa bilder på mig istället:



Familjefest

Igår var jag hos kusin Frida och träffade lite släktingar. Förutom att moster Kajsa var där så fick jag träffa morbror Erik och tant Jessica för första gången. Jag förstår inte varför Frida var så skeptisk mot Erik, det var ju inget farligt alls att sitta hos honom. Skärpning, Frida!

Nåväl, här kommer lite bilder från ståhejet:


Här ligger jag och poserar i mina snygga kläder. 

 
Jag försöker få lite ögonkontakt med Erik, men han lattjade ju bara med mobben hela tiden.. =/


Jessica var rätt trevlig att sitta hos.


Ja Frida gick ju bara och visade magen hela tiden, som vanligt. Sen skulle hon sitta hos pappa hela tiden och leka och läsa böcker. Hos min pappa alltså..

Michan is back on track !

Idag har jag varit på BVC-besök. Tar en promenad dit varje vecka så barnsköterskan kan gulla med mig. Sen så vägs jag också förstås. Det har ju varit lite si och så med min vikt men nu har jag äntligen passerat min imponerande födelsevikt och väger nu 4300 g !
Gladast blev nog mamma eftersom hon inte måste vara vaken så hon kan ge mig mat varannan timme längre. Nu är jag så stor så jag får säga till själv när maten skall serveras.



Mina goa kinder har kommit tillbaka!

Inget mer bloggande idag, måste fortsätta sova så jag håller mamma o pappa sysselsatta inatt heheh.

Bebisbesök

De senaste dagarna har jag varit på besök hos lite folk jag känner.

Först var jag hos min väldigt nya kompis William. Eftersom han är yngre än mig trodde jag han skulle vara lite mindre än mig också, men där hade jag fel. Han är ju en bamsebebis! Det var rätt soft hemma hos honom, vi låg och vilade typ hela tiden.
Jag fick en jättefin gosig filt och ett fotavtryckset av honom förresten, så nu kan jag föreviga mina små söta fötter. Tack Wille!


Här ligger vi och sover, svårt att tro att han bara är 3 dagar gammal när den här bilden togs!


Jag har ju hälsat på Moster Kerstin och kusin Frida också häromdagen. Det var fullt sjå där för Fridas kompis Tindra var där och båda härjade så jag kunde knappt sova. Så jobbig kommer inte jag vara när jag blir 1+... 


Fick sova lite hos Kerstin så mamma kunde äta.


Den här söta bamsebodyn plus två par bamsestrumpor fick jag av Maria och Tindra! Den hänger på tork nu, men får nog ta och lägga ut en bild sen när jag provar den, för jag lär ju bli något gullig i den.
 


Shoppingdag

Idag följde jag med mamma och pappa på Ica Maxi för lite shopping. Jag fick ett fint litet babygym som jag har gymmat lite i idag, det var väl sådär kul. Det är ju skönt att ligga på det men leksakerna var inte så intressanta. Jag ligger hellre och kollar i taket.
På Maxi hittade vi även en snygg pyjamas åt mig, de har rea på barnkläder så jag får nog åka dit igen och köpa fler saker.

Jo idag har jag ju badat också. Mellan skötrummet och badet kände jag dock att jag behövde göra nummer två, och jag vill ju inte bada i smutsigt vatten så jag såg ingen annan utväg än att bajsa i mammas hand hehe. Hon såg inte lika glad ut som pappa gjorde. Men jag är ju så söt så hon förlät mig ganska snabbt.

Vilket fint tak vi har
Vi har ett väldigt fascinerande tak hemma..

SMILE !

Mina första leenden ! Här ligger jag och tänker på något roligt, men det gäller att vara snabb med kameran för jag är inte särskilt lättroad.

 

 

 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0