Grattis moster Kajsa!!

Den 31:a januari fyllde moster Kajsa hela 30 år, och det firade vi helgen innan. Kajsa bjöd hela mammas familj på mat och efterrätt hemma hos Frida&Freja. Kalas!
 
Håll tillgodo med en bildkavalkad:
Hipp hipp hurra för födelsedagsbarnet!!

Pappas återkomst & snöhäng med Wille

Tre dagar i mitten av januari åkte pappa iväg på kurs så han lär sig lite viktiga grejer. Insnöade hemma blev alltså jag, mamma och Bonnie. Dagarna gick segt, men vi bakade och pysslade och annat kul så det gick bra utan pappa. Fast vi saknade ju honom såklart, så när han klev in genom dörren igen så var lyckan total:
 
Bonnie blev så glad så hon fastnade i ett smajl ett bra tag :) :) :)
 
En vacker vinterdag så gick jag och mamma och lillsyrran till Willes kvarter för att åka bob. Det finns en jättebra pulkabacke som vi skulle åka i.
Tyvärr så tappade jag humöret efter bara två åk. Vi gick tillbaka till hans gård, där satte vi oss båda två på min bob och Emma fick dra oss och vips, så var humöret på topp igen hehe!
 
Tjohoooo, va kul!
 

Julbus

På julaftons morgon under ett obevakat ögonblick kom jag på den goda idén att måla med tuschpenna. Jag hade inget ritpapper i sikte, så tog det näst bästa:
 
Idén återuppstod på även på juldagsmorgon, då i en mer sofistikerad tappning:
 
HIHI
 
 
 
 

Dopparedagen

Äntligen kom dagen jag väntat på i nästan en hel månad: julafton!
 
Vi hann med mycket under dagen:
 
 
På förmiddagen var vi hemma och öppnade  julklappar tillsammans.
Bonnie fick en rolig liten docka som hon fick roa sig med när vi öppnade julklappar. Ja, hon fick behålla den efter julklappsöppningen också såklart.
 
Vid lunchtid gick vi över till Babi och fortsatte julfirandet där. Jag hann inte öppna alla mina julklappar hemma, så packade med några så det blev extra mycket att öppna där :)
Vi fick ett väldigt gott julbord på tjeckiskt vis också; med bl.a.fisk och anka med tillbehör.
 Fick ett par snygga fodrade foppatofflor från Babi, som används flitigt här hemma!
 
Bonnie fick mysa med Babi medan jag tittade på Kalle Ankas jul.
 
Efter julfirandet hos Babi packade vi ihop oss och åkte vidare till Bjurhovda, där Frida&Freja bor. Vi bytte såklart julklappar med varandra. Dessutom åt vi skumtomtar i väntan på riktiga jultomten.
 
 
Det knackar på dörren....
 
TOMTEN!!!
 
Tre små snälla barn fick en varsin julklapp från snälla tomten.
 
Sen bar det av hemåt igen och så var julafton slut för denna gången! Jag längtar redan till nästa, för det är världens bästa dag, om ni frågar mig :)
 
 
 
 

RSS 2.0