Örebro

Igår åkte vi till Örebro för att få bilen fixad av vår privata bilmekaniker Peppe. Jag tog en skön tupplur på vägen dit, vilket behövdes för sen var jag vaken resten av dagen. Medan Pappa och Peppe åkte till verkstaden hängde jag och mamma med Madde. Vi tog en promenad till Svampen där jag fick krypa runt, hur kul som helst. Det var ganska bra utsikt också förresten!
När vi hade varit där en stund kom ett gäng tjing-tjong-turister och blev väldigt förtjusta i mig, det blev värsta paparazzistormen hehehe. Men det är vad en bebis med min charm får räkna med helt enkelt.



Efter lite pizzaätning blev det dags att rulla hem igen, och då fick vi sällskap av moster Kajsa i baksätet. Så det blev en hel del skratt på hemvägen, tummen upp för det.


Grattis morfar!

Morfar fyllde faktiskt år igår, men jag hann inte blogga om det då. I alla fall så kom han och mormor förbi på en födelsedagsfrukost med tårta och godsaker! Morfar fick massa lotter från oss, och själv så fick jag en fin docka och lite leksaker från morfar och mormor, bra utdelning med andra ord.


Barnvakt och Busborgen

Jag har besökt Busborgen igen, det är perfekt att åka dit på vardagsförmiddagarna då det inte är många barn där, jag hade hela småbarnsavdelningen för mig själv!



Jag ska se till att åka dit fler gånger innan jag fyller 1 år, man måste ju pasa på när det är gratis heheh.

Igår skulle mamma och pappa hämta nytt bord och nya stolar till köket, så då släppte de av mig på Pettersberg där mina trogna barnvakter tillika mostrar Kajsa och Klara bor. Det blev extra skoj eftersom Frida var där med sin syster och mamma!




Grattis pappa!

Pappa fyllde ju år i söndags så det har vi firat i dagarna tre. I lördags kom mostrarna och Frida m. familj. Så det blev lite paketöppning och tårta förstås. Tyvärr togs inga bilder på det spektaklet. Sen på själva födelsedagen kom farmor och Wille med sin familj, då blev det också lite paketöppning och tårta. Mamma tog förstås inga bilder då heller så snor ett par från Willes blogg:




På tredje kalaset kom Walter med sin mamma och pappa. Det blev lite paketöppning och fika. Jag och Walter lekte på golvet med mina köksredskap och med Bianca. Sen ville jag gosa med honom men han var inte så intresserad verkade det som. Your loss, Walter.








GRATTIS PAPPA!


Update

Jag har varit lite upptagen på sistone, så bloggen har som ni märkt blivit lidande. Nåväl, jag ger er lite bilder från senaste veckan, enjoy:

Förra helgen var det medeltidsdagar i Arboga, så jag och Oliver drog ner till ån och tittade på rodden bl.a.



Det bjöds på en gemytlig medeltida miljö.


Jag har även hängt med Ludde, Freja och Frida:




Och så har jag såklart lekt i mitt fina rum, eller ja det blir bara finare och finare i alla fall, men det är inte riktigt klart än:


En myshörna, lite hyllor, tavlor och gardiner tillkommer snart!


Mina mornar

Morgonen brukar vara den bästa tiden på dagen, eller i alla fall de två första timmarna brukar jag ha som roligast. Varannan morgon busar jag med mamma och de andra med pappa, kul med lite variation tycker jag.

Lite morgonbilder från den senaste veckan:


Igår morse satt jag barnvakt åt min kusin Vincent. Gick riktigt bra. Pappa fick dock ta över efter en stund så jag och mamma kunde ta vår förmiddagslur.



Morgonbus med mamma. Ser ni min nya snygga lära-gå-vagn på första bilden?



Så här kan det se ut när jag är uppe med pappa.

Min första klubba

Igår fick jag min första godisklubba, jag fick den av en snäll pizzabagare. Smaskade på den med plasten på förstås, så den kommer hålla riktigt länge. Pappa sa att om jag lägger den under kudden en natt så kommer majskroksfen och förvandlar den till en majskrok, ska nog prova det faktiskt. 




Gungning och kalas

Jag och mamma gick till Vetterstorp idag och lekte på lekplatsen utanför Frida. Självklart kom Frida och Freja och moster Kerstin ut också. Jag hann med en del hårryckning, Frida blev av med några tussar men det var bara kul tyckte hon visst.
Det bästa var när jag fick sätta mig i gungan; först gjorde mamma fart, sen Kerstin och allra roligast blev det förstås när Frida gjorde fart åt mig.



Sen efter att jag kommit hem och sovit min eftermiddagslur så begav vi oss hem till Wille eftersom hans morsa fyller år idag, hela 25 år blev tokiga tanten. Eller ja, numera får jag väl kalla henne gamla tanten hehhehe.
Hade hur kul som helst där, lekte i hans lekhage med massa bollar, lekte med hans lilla keyboard och så studsade jag i hoppstolen! Sen fajtades jag med lilla vovven Bella om ett sugrör, jäkla hund det där.







Tror jag kommer sova riktigt gott inatt!

Kvällsbus

Kvällarna och mornarna är bästa tiden för lek, håller ni inte med? Bollar och kryprace fram och tillbaka i lägenheten blev det igår.







Kusiner

Igår blev det en prommis till Pettersberg för att hälsa på moster Klara som var barnvakt åt storkussen Frida. Hon blev jätteglad att se mig, så vi satt och mös lite på balkongen hon och jag:




Jag fick ungefär hundra pussar och kramar från henne hehhehe

Sen gick vi ut och gungade tillsammans






På kvällen sen kom lillkussen Vincent, men jag sov tyvärr då. Typiskt, jag som inte träffat honom på jättelänge. Han börjar bli stor nu iaf, snart kan vi leka tillsammans :)



9 månader...

...nu har jag varit lika länge utanför som innanför mammas mage, häftigt!

Trodde jag skulle få flytta in i mitt rum igen dagen till ära, men det är inte klart än. Fick dra iväg mamma o pappa till Ikea och köpa nya lister, annars hade det väl aldrig blivit gjort. Sen kikade vi på Nordik och Rusta också men gick därifrån tomhänta.


Hittade en cool gung-moppe på Nordik.


Brukar kolla så pappa sitter där han ska när vi ska åka bil.




Busborgen

Igår besökte jag Busborgen för första gången. Det var skrikande och skrattande barn precis överallt, helt fullsmockat var det! Jag satt i en gåstol för första gången, men fattade inte riktigt hur man skulle göra hehehe. Annars så provade jag hoppborgen som var lite lustig, bollhavet var helt okej och sen en vägg med saker som snurrade om man slog på dem.
Jag hittade en boll som jag lekte med rätt mycket, och så satt jag och tittade på när alla lekte, det var nog roligast ändå.




Det var kul och spännande, men nästa gång blir nog när skolan börjar, så man slipper trängas så mycket!

RSS 2.0