Uppdatering

Det har varit lite problem att för över bilder till datorn, men nu har jag fått det fixat så ni kan se vad jag sysslat med den senaste tiden.

Tillsammans med mamma och moster Kajsa så har jag varit på Vallby för första gången. Jag sov dock heeela tiden, så missade alla söta djuren. Men jag har en känsla att vi kommer gå dit ett par gånger i vår och sommar så jag får väl hålla mig vaken då istället.




Sen så bjöd jag över Frida samt två mostrar häromdagen. Det var fullt ös som vanligt med Frida, hon försökte tillaga Bianca i min ugn och hällde ut ALLA mina leksaker på golvet i mitt rum. Men hon hade även tid att leka lite med mig, det uppskattades!


Bianca förbereder sig att bli Katt á la Frida.


Jag får lite hjälp med att hålla ordning på min tuggring.


Moster Klara med mig i sitt knä, och moster Kerstin med min blivande kusin i sin mage.


Fridas inövade kamerasmajl är tufft, tycker jag.


Vem har snyggaste jeansrumpan ?

Gudbrorsbesök =D

Igår var pappas son här och hälsade på, ja gudson alltså hihihihi. Neo är ju hela 10 månader gammal så nu vet jag på ett ungefär vad jag har att vänta mig. Hm det är alltså mycket jag ska lära mig på ett halvår.
Vi satt och lekte lite med mina häftiga leksaker, Neo såg till att jag inte blev uttråkad genom att ge mig leksaker och då och då byta ut dem. Smart!




Busar med mama & papa



Jupp, så här kul har vi om helgerna hehe!

Nya byxor och ny mat

Idag gick vi ut i kylan och tog en promenad med Wille. Vi gick till fashionabla Bäckby och på Klädhuset M hittade pappa ett par jeansleggings till mig, bara för att mamma har såna. Det är okej att hon har likadana leggings, hoppas bara hon inte börjar ha likadana bodysar som mig =S

När vi kom hem blev det stor premiär för mig: jag fick smaka mangopuré! Det var inte så gott i början. Men smaken utvecklades från äcklig till....intressant. EN vacker dag kanske jag lär mig att gilla det hehe.







Fredag är veckans bästa dag

Härlig fredag idag, min feber är ju äntligen borta. Inte för att jag har märkt av den så mycket, men ändå. Tidigt imorse gick vi iväg till öppnis en liten stund, sen när jag kom hem igen tog jag en nätt liten tupplur på ungefär 3 timmar. Sen blev det lite bus och liten shoppingrunda. Jag fick en ny skallra och ett gäng fina stolar från Ikea.
Sen på Ikea blev det fotografering också. Fotografen jobbade hårt för att jag skulle le på åtminstone en bild, men jag höll mungiporna i styr under hela fotograferingen hehe. Bra jobbat va!?

Roligare hade jag hemma:




Pappa var helt crazy rolig alltså...ni skulle vart där!



Sssch....

..säg inget till pappa, men mamma har köpt lite nya kläder till mig:


Tunikan och jeansleggingsen fick jag från moster Klara =D

Min utmärkta humor!

Det blev lite konstig vinkel på det hela. Men bara ni inte glömmer att sätta på ljudet så bli det bra ändå!



Fartfylld lördag

I lördags steg jag upp tidigt så vi kunde åka och hämta gammelmoster Anne-Marie på tågstationen, det var första gången jag träffade henne och jag diggade tanten, hon fick mig glad ett par gånger hehe. Sen blev det ju inte värre av att hon hade med sig lite kläder till mig =D
När vi kom hem igen joinade mormor och morfar för lite frukost. De hade med sig ungefär 2 ton leksaker och en spis och liten vagn åt mig! Najs!


Fick snygg tröja med matchande sockor och en body från Anne-Marie, och en alldeles underbar prickig klänning från Borlängefolket!


Frulle hos mig, jag tronar i min stol. Hms jag gör mig mycket bättre på närbilder.


Efter frukost och kakor åkte vi och lunchade hos moster Kerstin. Där träffade jag på morbror Erik och tant Jessica som gav mig en söt liten nalle som är som gjord för att suga på. Mums!
Mina andra mostrar var också där, plus kusin Frida såklart, så det var fullt ös.


För att säkerställa vem jag är hos brukar jag utföra lite ansiktsknådning. Smart va?

Så det var en mycket lyckad lördag, kul å träffa släkten ju hehe!

Michan 4 månader!

Ja som ni säkert känner till så har jag gått och blivit 4 månader nu. Dagen till ära bjöd jag in mina råbypolers Wille och Walter, med sina föräldrar förstås.
Det fikades och mumsades sen fick mamma lite presenter (hon fyllde visst år dagen innan, big deal..). Wille fattade att det var mig vi firade och inte morsan så han tog med sig en liten gåva till mig:


Snygg va? Den kommer sitta som ett smäck på mig i sommar!

Det är INTE lätt att få en bra bild på tre bebisar samtidigt..


Men kul hade vi!

Skålar, choklad och snygga bilder på mig var återkommande presenter till mamma.


Festligheterna fortsätter imorgon, då kommer mormor, morfar, gammelmoster och morbror och hälsar på =D

Mäh

Gick inte så bra att mobilblogga visst. Bilden måste ju vara rätt vänd så alla ser hur adorable jag är.



Var ju till öppnis idag och träffade Frida. Det var huuur mycket folk som helst där, men jag var duktig och höll mig på gott humör bland alla gaphalsar. Efter att jag fått på mig overallen somnade jag på ungefär 3 sekunder hehe.

Blev trött efter öppnis idag!

-f9ae9e8c9f4b265a143ad4a8597bd56.png

Kolla varifrån!

Blev trött efter öppnis idag!


Cutie pie




Mina nya kläder

Här kommer en bild på mina nya kläder, som utlovat:


Gissa om jag längtar tills jag kan ha den klänningen...?


RSS 2.0