Borlänge

Två gånger den senaste månaden har jag besökt Borlänge, självklart för att hälsa på mormor, morfar och morbror Kalle. Första besöket, som ägde rum i slutet av augusti, var för att fira morfar som fyllde år. Det blev kalas i gårdslokalen med massa mat och tårtor och stora lekytor för mig och Frida och Freja som också var där. Fullt ös kan man säga.
Födelsedagsbarnet himself. 59 år ung.
 
Moster Kerstin och Freja är bebisvakt.
 
Mamma och pappa som äter och skrattar.
 
Frida har huggit in på en av de goda tårtor som mormor gjort.
 
Efter kalaset gick vi iväg till Liljekvistska parken i stan, där det finns en stor rolig lekpark.
 
 
Två veckor senare så åkte jag dit igen med mamma och Bonnie (pappa var snäll och skjutsade oss). Vi bodde där söndag till fredag, för pappa var på lyxsemester fack-kurs hela veckan. Bonnie var som vanligt fastklistrad vid mamma hela tiden, men det gjorde inte mig så mycket eftersom jag hittade på massa skoj och bus med mormor morfar och Kalle om dagarna.
Morfar (som INTE är tandlös som det ser ut hehe) och jag matar änderna och karparna i Vattenparken.
 
Mormor och jag gungar i Bananparken.
 
Jag har bakat goda muffins, eller vad sägs om banan med vit choklad?
 
Jag hjälpte mormor att baka tekakor en kväll också. Kul och gott!
 
En eftermiddag hälsade vi på mammas kompis Annelie som har en massa små söta djur hemma. Det var både hamster, tamråttor, kaniner och marsvin som bodde där. Jag fick gosa med en råtta och ett marsvin, det är inte varje dag det händer.
Jag med Florentin.
 
Och här är jag med marsvinet Kiwi.
 
På fredagen sen så var morfar snäll och tog ledigt från jobbet, lånade bilbarnstolar från grannen och skjutsade hem oss till Västerås igen. Så var allt som vanligt igen!
 
Tack o hej, borlängebor!

Hanna & Aage

Vi har under sommaren fått finbesök i form av min faster Hanna och farbror Aage. Vi har inte setts sen Norgeresan i maj så det var på tiden att de kikade förbi tycker jag!
Som om jag inte blev glad nog av att få träffa dem igen så hade de med sig en massa presenter till hela familjen faktiskt - me like.
Bonnie fick såna här söta små Adidas-skor. Och så en matchande rosa Adidas-dress till förstås!  
 
Det blev en trevlig kväll med middag, kvällsfika och så kom babi (farmor) också, Ni kan ju gissa att jag blev lite uppskruvad med så många roliga gäster hemma, så jag råkade både att kasta mig in i fönsterbrädan (resulterade i stor bula) och att ramla av stolen hehe.
 
Bonnie och Aage stiftar bekantskap. 
 
Dagen efter möttes vi upp på stan för en fika. Då fick de passa på att gosa lite mer med Bonnie som är mindre mammig och på bättre humör på dagarna än om man jämför med kvällarna.
 
Det var allt för den här gången, efter den soliga utelunchen så var det dags att säga adjö. Hanna & Aage-turnén skulle vidare till Norge.
Men vi ses igen!
 

RSS 2.0