Feber & ny säng

Dagen efter att vi varit i Stockholm fick jag feber. Som tur var så var den inte så hög, det har varit jobbigt nog med feber under dessa varma dagar... Typiskt att jag skulle få feber nu när det varit så fint väder! Det är tråkigt att bara sitta inne istället för att vara ute och leka och bada.

Febern gör ju att man blir lite hängig, så jag har mest legat i soffan och tittat på Teletubbies, Totte och I drömmarnas trädgård, medan mamma passat upp mig med festis, chips, jordgubbar m. grädde och andra godsaker i hopp om att jag ska få i mig lite näring. Hm, det kanske inte var så illa när jag tänker efter ;)


Skönt att svalka sig på balkongen!

Det blev "bara" två dygn med feber, imorse var den borta! Fast har varit hemma mest hela dagen och vilat upp mig och ätit, man måste ju ta igen sig.
Har lattjat med moster Klara och Ludde, och så har jag äntligen fått en ny säng! Pappa kom hem med en fin bred säng till mig, utan de där jäkla spjälorna som bara är i vägen!

Så här mysigt och fint har jag det nu när jag ska sova:


Godnatt!!


Semestertripp

Igår morse hoppade vi på tåget till Stockholm. Nu efter skatteåterbäringen och lönen så hade vi ett litet överskott av pengar som det var bäst att göra av med.
Vi åt gott gott, fikade gott och hann med massvis av shopping!


Jag fick äta min lunch på McD. Inte mig emot!


Efter ett evigt sittande i vagnen....

...blev det lek i Humlegårdens roliga lekpark:

Ni har väl provat att åka rutschkana liggandes på magen? Superkul!


Nöjd och glad i värmen :)

När vi ändå var i krokarna tog vi en promenad till Tjeckiska centret som ligger intill tjeckiska ambassaden. Pappa letade efter lite böcker och filmer åt mig, och lånade med sig en film hem. Har dock inte sett den än.
Mamma stod ju helt klart för största delen av shoppingen, men jag fick lite grejer även jag; Mjuka klossar i fina färger och en bokbox: 4 böcker med mina favoriter från I Drömmarnas trädgård.


Sen fick jag lite fina väggdekorationer som matchade figurerna som jag har på mina tavlor:

Fint va?

Jag & William

Wille och jag brukar leka ihop lite här och var, det är kul att jaga varandra och hitta på bus. Idag lekte vi både på Råby och Fredriksberg.

Är vi inte för söta?

Vallbys stora lekpark

Den senaste veckan har jag varit på Vallbys stora roliga lekpark två gånger, båda gångerna med Wille som sällskap. Det finns jättemycket roligt att göra där, min och Willes favorit är klätterställningen med rutschkana. Upp för trappan, genom tunneln sen kutar vi till rutschkanan, Wille väntar in mig så jag kan ge honom lite extra fart. Det tycker vi båda är hur kul som helst. Särskilt jag.






Mellan varven mumsar sätter vi oss på picknickfilten och äter och dricker, sen är det full rulle igen!

Ettåringar

Grattis Freja på ettårsdagen!


Ja, idag blir misnta kussen ett år, men vi tjuvstartade och firade både Freja och Vilmer i helgen. Hela mammas familj inklusive mina kusiner samlades hemma hos Frida&Freja i lördags.
Självklart mumsades det mat och tårta och godsaker, och en massa paket öppnades; det är ju ett måste när det är kalas. Med fyra ungar och två hundar blev det fullt ös!


Vilmer lånade en klänning från Freja, han blev ju riktigt söt i den tycker jag! 


De Tre Blöjrumporna stod för underhållningen.


 


Nattjobb

Pappa jobbar ju natt nu lite då och då under sommaren. Det låter ju tråkigt tänker jag, så här får du lite fina bilder att titta på, pappa:



Miluji moje tata!

Helgen

Helgen började bra: i fredags kom min nya kompis Savannah på besök och umgicks lite med mig, det är ju så kul och spännande med så små bebisar! Och så mysigt när de ligger i knät!
 
Myspys!

På lördagen blev det ett besök på Busborgen, har inte varit där sen i september förra året så det blev liksom att utforska stället på nytt. Jag var försiktig i början, sen blev det full rulle!
Den här rutschkanan på småbarnsavdelningen var helt klart favoriten:




Idag tog vi en promenad till Ikea. Perfekt promenadväder var det, och väl på Ikea bjöds det på köttbullar; två tummar upp!


Jag har blivit en riktig morsgris på sistone, kan inte få nog av mamma!

På väg hem från Ikea stannade jag och pappa till hos farmor en stund. Jag busade med farmor och lånade kusin Vincents leksaker.


 

Lurre på stan

Idag begav sig hela familjen till stan för att kika på ringar och äta lite lunch.


Morsan fick sig en puss när vi poserade för pappas mobil inne i guldaffären.

Efter ringletandet blev det kinamatspremiär för mig, jag fick en trerätters; vårrullar till förrätt och sen till huvudrätt tjuvade jag från mammas och pappas kyckling&ris, riktigt mumsigt! Men bäst av allt var desserten, ljuvlig kokosglass:



Ni får lägga huvudena på sne och titta, för mamma höll visst kameran lite felvinklat.


RSS 2.0