Arboga

Idag tog mamma och jag tåget till Arboga för att hälsa på gudmor Caiza och gudbror Oliver (för övrigt så bor även min gudfar Einar i Arboga nu, bra att ha gudpäronen samlade).
Det har varit roligt hela dagen;det började med en spännande tågfärd och fortsatte med lek med Olivers leksaker, jag har provat hans lekpark och så tjuvade vi hem en hel kasse med fina kläder som jag ska låna ett tag! Och vilken mat sen...jag har ätit som en häst idag! Fick även kika på Caizas mage som jag blev väldigt imponerad av! Hon har ju en kompis på jäsning åt mig, om ungefär två veckor så kommer hon :)


Här sitter jag och väntar på att tåget ska börja rulla

Gör lite fint på fönsterbrädan medan mamma läser tidningen.


Heeeej dååå, Arboga!

Glad påsk!

Ingen påsk utan påskägg är mitt nya motto. I lördags fick jag ett välfyllt ägg från mamma och pappa; favvokexen, pixibok, napp till dockorna och lite att smaska på. Gött!



Wille och jag har umgåtts en del under påsken också. Hans mormor och morfar är på semester så han har lagt beslag på deras radhus, två grillkvällar har det blivit! Sen har vi lekt på två roliga lekparker ihop också, det är absolut dagens höjdpunkt.
Vi har såklart även bytt påskägg med varandra, jag fick ett stort fint med massa godsaker i, och ett fint nappband :) Blev nog gladast över skumharen, det var första gången jag åt godis och den slank ner ganska snabbt!


Jag roffade åt mig russinen från Willes ägg, mums!


Lite snygga bilder på mig med godis i munnen


Visst är jag fin i min nya tröja?


Bus-Wille

 
Har gosat med stora Simba också!


Vincent & jag

Grattis i efterskott Vincent! Min lillkusse har redan blivit ett år gammal, oj vad tiden har gått fort!

På själva födelsedagen i onsdags var han tyvärr sjuk, men han mådde bättre till helgen så vi samlades hos farmor för lite festligheter. Det blev presentöppning och smarrigt fika, och så lite lek och stoj förstås.



Vincent och jag har även varit ute och lekt tillsammans. En liten stund satt vi och lekte i sandlådan ihop, sen fick han spring i benen och ville bara springa runt och leka med bollen hela tiden. Efter en stund kom Wille också, då sprang (och snubblade) vi alla tre upp och ner för en kulle, superkul var det!

Våren är här!

Ja nu är väl ändå våren här för att stanna? Jag har i alla fall haft jättekul ute senaste veckan. Förutom lekparkerna runt mig och Frida så har jag besökt Djäknebergets lekpark och även Vallby friluftsmuseum.



Det var idag jag var på friluftsmuseet och tittade på djur. Mamma och jag fick sällskap av Moster Klara, Ludde, moster Kerstin och Frida&Freja.
Jag vet inte riktigt vad som hände med mig, men jag tyckte alla djur var så läskiga idag. Det var bara lammen som jag inte var rädd för, annars ville jag bara upp i famnen. Jag vet, jag borde tuffa till mig lite... 


Hoppas värmen stannar kvar nu!

Grattis i efterskott..

..mormor och faster Hanna!

Den 7:e april är nämligen både mormors och fasters födelsedag, så nu väntar jag på inbjudan till två födelsedagsfikor, bara så ni vet ;)


Jag och mormor när vi sågs senast


Jag och faster Hanna när jag var ynka 3 månader

Michan Gräddnos


Playdate deluxe

För ett par dagar sen hade jag besök av inte mindre än fyra tjejer samtidigt. Det var syskonparen Frida/Freja och Tindra/Moa. Man kan säga att det var riktigt rörigt och livat, superkul tyckte vi ungar! Eller ja, Moa gjorde inte så stort väsen av sig, hon låg mest på en filt på golvet och tittade och sov om vartannat.







 
Fab5

RSS 2.0