Grattis moster Kajsa!

Idag blev det födelsedagsfirande på hög nivå hos moster Kajsa. Vi kom för tårtan, men stannade för kakorna hehe. Jag fick ligga på hennes mysiga matta och leka med mostrarna, helt okej!

Jag har hunnit med fler saker också; Ikea invaderades ju av Arbogabor så vi åkte dit en sväng och träffade Oliver med föräldrar. Det var så trevligt att vi åkte till Max ihop och som en perfekt avslutning - godisaffären! Har en känsla av att just de ställena kommer jag besöka både en och två gånger till...(den här månaden typ)

Tyvärr så glömdes det att tas bilder under dagen, så ni får hålla till godo med bilder på min nya hobby =)


Mormor & Morfar

I fredags fick jag äntligen träffa mormor och morfar igen. Det var ju hela 6 veckor sen jag såg dem sist så man har ju växt lite sen dess. De hade med sig lite fina gosedjur till mig, men jag hann inte ens se dem innan de hamnade i min klåfingriga kusins händer. Hmpf.

Nåväl, jag var glad ändå - det är ju inte varje dag man får mysa med morföräldrarna.


Tisdagsskoj

Ja i tisdags hade jag fullt upp heeela långa dagen! Jag var tvungen att stiga upp extra tidigt för att följa med till Hallstahammar och checka in en ny större bil som det slutade med att vi köpte, jag tar tydligen upp stor plats när vi är ute och åker bil heheh.


En sån här kommer jag komma åkandes med i framtiden. Har dock lite dåligt samvete eftersom stackars pappa nu överger sin Skôda. Men det är smällar man får ta om man ska färdas med en goding som mig!




Sen hanns det med lite lek med pappa innan han åkte till jobbet. Strax efter att pappa åkt så kom moster Kajsa och hälsade på. Hon fick sjunga lite för mig, och så klassikern: promenera runt och prata med mig =D det bästa som finns ju.
Efter ett par timmars häng med henne så bar det iväg till en annan del av Råby där Wille bor. Jag som hållt mig vaken hela dagen fick äntligen somna, lånade Willes bärsjalsliknande sak, ja jag vet inte riktigt vad det var, men man somnade snabbt i den!


Zzzz

Jag provlekte lite med hans leksaker också, han sov ju mest hela tiden så det fanns ju inte så mkt annat att göra..ja alltså han vaknade ju lite senare på kvällen men då hade jag hunnit däcka redan heheh.


Wille är stora grabben nu, vem hade trott att han skulle spränga sexkilosgränsen före mig ?

Nu äre läggdags, måste vara utvilad så jag orkar busa med mormor, morfar och morbror som kommer imorgon =D


Gonatt!

ja å pappa

Fick tag på pappas tumme häromdagen, den åkte raka vägen in i munnen hehe.


Big News!

Inte för att skryta men.....titta vad jag har lärt mig:



Helg ljuva helg



Vad härligt det är med helg. Båda päronen hemma så då blir det dubbelt upp med bus och skratt =D
Brukar alltid börja dagen med att ligga kvar i sängen och prata lite så man vaknar till.



Sen är det dags att dra på mig dagens outfit som oftast är en fullträff, ja jag vet att det är lite fusk eftersom en skönhet som jag klär i allt! Nu är det bara att busa loss! Att ligga och sprattla är en favorit.


Idag tyckte pappa att jag blivit stor nog för att sitta i min stol vid köksbordet...

...det var ju jäkligt kul att sitta där, det ska jag inte sticka under stol med hehehehe. Men, jag kanske är lite för liten för den än.

Det har varit en kul helg måste jag säga..fast jag har blivit lite förkyld igen. Mamma har ju smittat mig så är minst sagt übersnorig. Men en simpel förkylning knäcker inte en tuffing som mig! Det är bara att le å se glad ut:

Semlor

Jag hade en liten semmelfest hemma hos mig igår. Två mostrar och kussen vandrade hela långa vägen till Råby för att mumsa hembakat. Egentligen skulle Wille och hans morsor kommit också, men de har fått en släng av någon förkylning så de stannade hemma tyvärr =(

Men eftersom teaterapan Frida var här så var det full rulle ändå


Frida vet hur man skojar till det!

BVC-besök

Veckans BVC-resultat lyder: 5770 g och 59 cm.
Hms liten ökning. Bäst jag äter mer tills nästa gång.



Annars då? Jo vi sov till tolv och har gymmat lite idag:




Babygymet blir ju bara roligare och roligare! Jag når ju upp till leksakerna som hänger där nu, så kan få dem att röra sig och låta helt på egen hand.

Kerstin & Hanna & Wille

Jag har varit på ett litet födelsedagsfirande jag; Moster Kerstin har ju fyllt hela 30 år i dagarna. Så det var bara att bege sig dit med lite presenter så vi fick smaka på tårtan! Eller kolla på när alla andra smakade på den rättare sagt..


Födelsdedagsbarnet kom inte med på bild, men vad gör väl det när man har ett trevligt fikabord att titta på?

Från en nybliven 30-åring till en blivande...faster Hanna kom på blixtvisit häromkvällen:


Ny fin klänning såklart...hit vågar sig ingen utan gåvor hehehe. Har ni sett vad många snygga armveck jag har?


Har varit på lite fredagsmys hos min kompis Wille också, så här kul hade vi:




snygg sovstil

Wille sov ju mest hela tiden, så jag passade på att låna hans babygym lite, sen undersökte jag om hans mamma var lika rolig som min.









Tokiga tanten var ju helt okej! Var svårt att inte skratta hos henne, så jag behöver inte vara orolig för Willes skull!


Dagarna med morsan

Igår och idag har det ju äntligen varit lite varmare ute, så för första gången på veckor fick jag ligga och sussa i vagnen medan mamma skjutsade runt den lite här och var. Skönt med lite frisk luft, man sover så bra då.




Annars sitter vi ganska mycket i mitt lekrum nuförtiden. Brukar växla med att ligga i babygymet, sitta lite i babysittern och ligga och köra lite ligga-på-magen-träning. Efter den hårda träningen får jag koppla av hos mamma och bara njuta medan hon prasslar med min prasselbok, härligt ljud det där ! =)


Hm jag ser inte ut att ha så kul på bilderna, men vi har ju faktiskt rätt kul ihop.

Helgen

I helgen har jag myst med mamma och pappa, varit på pizzaparty hos moster Kajsa och gett mig ut på en långresa till Arboga.


Gissa tre gånger vem jag ligger hos...

..jo bara pappa har ju en sån kran! Hö-hö-hö


Life is gooooood




Oliver är som ni ser väldigt fascinerad av mig. Faktiskt så fascinerad att han önskade sig mig i julklapp, men snäll hade han inte varit under året heheh. Däremot så fick jag ett fint armband som han hade gjort speciellt till mig =) Hmm mitt öga ser lite läskigt ut.


Fick leka lite med Olivers vackra docka. Den va lite intressant.

Bebisdrama


I väntan på att nån av mina föräldrar orkar lägga upp lite coola videoklipp på mig så får ni titta på lite bebisdramatik:
 

Äntligen fredag !


Nu äre helg! Tre dagar med mamma och pappa ! =D

En helt vanlig vardag

Jag sover ju 10-12 timmar nu om natten (mamma jublar), med 2 matpauser, så mamma och jag vaknar utvilade varje morgon. När jag vaknar och har ätit frukost (snarare brunch) brukar jag börja med att skratta ikapp med mamma, en bra start på dagen. Sen blir det blöjbyte och dagens outfit, vad det än blir så ser jag smashing ut.

Efter det varvar jag leksakstittande med lite träning. Måste ju lära mig att ligga på mage också emellanåt....dryyygt! Men jag kan ju inte göra föräldrarna besvikna så jag blir bättre och bättre för varje dag.



Att ligga och titta på sängmobilen är ju en klassiker. Ibland är de ju så kul när sakerna flyger förbi. Särskilt när den gröna grejen kommer flygande från ingenstans, då är det svårt att hålla sig för skratt!



Dagarna med mamma bjuder ju på en del skratt också.


Var det nån som sa söt ?

Daddy's girl










Ja jag gillar ju att umgås med pappa, fast bara om dagarna. När mörkret lagt sig är jag hellre hos mamma. Men, så länge det är ljust ute så kan vi hitta på massa skoj tillsammans! Synd bara att han har börjat jobba nu efter sin julledighet =( Längtar tills nästa vecka när han jobbar kväll, då blir det pappa på dagen och mamma på kvällen: perfekt! =)
Måste ju visa vad han gjorde häromdagen:


Mamma blev visserligen gladare än jag över detta. Big surprise...

Som ni såg så har ju pappa haft lite fotografering med mig, jag kunde ju nämligen ha pepparkaksgummedräkten som Frida hade förra året. Julen är som bekant över, men jag var så fin i den att vi var tvungna att ta lite kort, så avslutar med min favorit:


Det här hade ju blivit årets julkort.

BVC update

Kom just hem från BVC. Har ju inte varit där på 3 veckor så idag var det spännande att se hur det gått för mig. Och jo, har ju gått upp ett halvt kilo under den här tiden. Så väger 5505 g nu, får väl skylla på julmaten hehehe. Har växt litegrann också, 58.5 cm lång är jag nu.

Nu ska jag göras iordning inför dagens shoppingtur, det har tydligen blivit dags att köpa en skötväska. Det var på tiden tycker jag.


söt som socker!

Gött nytt!

2010 - Det är året då big things happen känner jag på mig! Mycket ska göras, jag ska lära mig sitta,krypa, stå, gå, prata lite och så massa massa bus förstås :) Sen får vi ju inte glömma att jag ska hinna få massa nya kusiner också. Det kommer bli hektiskt med andra ord.

Själva nyårsfirandet började hemma hos mig med besök av farmödrar och en faster, det åts mat och gullades med mig.


Vilade upp mig hos pappa innan firandet började på allvar.


Sen förflyttade vi oss till Frida, där det blev chips i stora lass och drinkar och champagne, dock inte för mig hehe.
Ja, sen kom ju det där tolvslaget alla väntade på, och jag passade på att skrika in det nya året. Var ju tvungen att skrika jättehögt på grund av alla fyrverkerier.

Nu till något viktigare: min nyårsblåsa!
Det är ju bara nyårsafton en gång om året så då blev det en prickig elegant klänning för min del. Till det bar jag mina nya stövlar och så självklart krävs det ju lite glitter en kväll som denna så guldarmbandet åkte ju på!

Här är resultatet:




Förresten, blev lite besviken över kusin Fridas klädval: pyjamas!

Gott nytt år då önskar lilla Michan!

Mellandagarna

Här får ni en liten uppdatering om vad som gjordes i mellandagarna:

Dagen efter julafton kom lilla tuffa Wille hem till mig. Vi slappade lite på soffan och bytte julklappar. Jag fick två söta nappar och ett nappband till (se bild lite längre ner), och så fick jag en gosigt rosa liten gosedjursflodhäst :) Najs!


Wille - nappmeister no1.


Tog det lugnt hemma över helgen, hade ju en liten förkylning som behövde kureras. På måndagen var det full fart igen, mellandagsreashopping på Hälla...ja ni kan ju tänka er att det var lite folk som trängdes där.. Och kallt var det ute också!


Bilder på vägen hem från Hälla.


Eftersom det varit så vansinnigt kallt för en liten bebbe som mig så har vi hållt oss inomhus mest hela tiden. Inte mig emot, jag har ju fått en superskojig sängmobil i julklapp som jag kan ligga och titta på många gånger per dag.


Pappa och jag har övat på att sitta hehe. Är nog ett liiitet tag kvar tills jag lär mig det :D


Har myst omkring i min pyjamas ett par dagar.


RSS 2.0