Walter

Idag hälsade jag på hemma hos Walter, sist vi sågs var när jag fyllde år ungefär. Jag har ju lärt mig gå ordentligt sen dess så nu kände jag mer att vi var på samma nivå så att säga. Fast så mycket lek tillsammans blev det väl inte, vi bråkade mest om leksakerna. Men det var lite kul att titta på när han lekte.
Höjdpunkten var nog fikat, jag mumsade massa bragokex, jäkligt gott! Fast man håller sig inte så mätt på sånt, så jag länsade skötväskan på kex och smörgåsrån. Jag moffade i mig allt så snabbt så jag hann inte ens bjuda Walter, you snooze you lose.. 




Som ni ser så satt vi en hel del hos våra päron, det blev lugnast så hehe.


Ute i snön

Det var ju bara 5 minusgrader ute idag så mamma och jag tog vagnen och gick en sväng runt Råby. Jag fick gå lite själv också, vilket var kul en liten stund bara, jag satt hellre i vagnen konstigt nog. Det brukar ju vara tvärtom.
 



Idag fick jag göra något jag inte gjort på länge:


GUNGA!!

Det var inte helt lätt att komma fram till gungorna, 2 dm orörd snö i ojämn terräng, men jag guidade mamma så bra så vi kom fram utan att ramla en endaste gång!
Längtar till våren när gungorna inte längre har ett tjockt islager som kyler ner rumpan hehe. 


Vecka 7


Jag har fått två presenter ifrån Frida & Freja som jag tänkte visa upp. Det första paketet innehöll en ask med massa magneter. Det är ju ett bra tidsfördriv faktiskt, och de här är mycket finare än mina gratismagneter man får om man köper barnyoghurt...Det finns massvis av olika roliga djur och lite träd på dessa!

Fina va?

Jag fick ett paket med kritor också, både giftfria och svåra att bryta av, perfekt! Fast jag tyckte mer om att ta ut och stoppa tillbaka kritorna i kartongen än att faktiskt rita med dom. Men lite senare i år så kanske jag börjar tillverka små konstverk =)



Senare i veckan så hjälpte jag mamma och pappa att sitta barnvakt åt Frida. Fullt ös medvetslös ungefär.
Vi lekte, busade, bråkade, åt och - badade:



15 februari

Idag var pappas första dag på jobbet ='(

Men eftersom jag har en sån supermamma så hade jag en helt okej dag ändå!
Vid lunchtid gick vi hem till Frida & Freja och åt lunch. Det bjöds på falukorv och stuvade makaroner, och lite avokado till det. Jag åt som en häst, älskar ju korv!
Sen lekte jag med kussarna, sov middag, åt korvmacka och sen gick vi hem.

Bilder från förmiddagen:


Kort efter att vi kommit hem så fick vi besök. Finbesök visade det sig; Faster Hanna och farbror Aage! De kom med mumsiga semlor men jag nöjde mig med skivad banan. Är ju inte förtjust i grädde och mandelmassa får jag inte äta.. =/
Jag såg naturligtvis till så jag fick massvis av uppmärksamhet, det är ju inte varje dag man träffar dom liksom.


Aage hade köpt nya skor, var bara tvungen att testa!

Alla hjärtans dag

Det här med alla hjärtans dag ska man ju tydligen fira. Litegrann i alla fall, så både mamma och pappa var hemma med mig igår. Vi tog en svängom på stan tillsammans, stannade till på ett café och åt mat bland annat. Det är ju alltid kul att äta, men roligast var gångbron mellan Punkt och Skrapan. Jättehäftigt att titta ner på bussarna, bilarna och människorna där nere! Jag stod och vinkade åt alla och bankade på fönstrena:



Efter att vi gått klart på stan åkte vi vidare till Babyproffsen. Jag ska ju få en ny sittvagn snart, en liten och smidig men samtidigt tillräckligt skön för mig att sitta och sova i under längre stunder har päronen tänkt sig. Så medan de stod och inspekterade vagnutbudet så provsatt jag lite stolar under tiden.


Michan <3 stolar

Ingen shoppingrunda utan ett besök på Ikea...enligt mamma. Faktiskt så var det ovanligt kul på Ikea den här gången, jag fick leka loss på barnavdelningen. Åkte rutschkanan ett par gånger, den gick inte så snabbt så kunde åka själv till och med, det var kul. Det blev även lite skrammel när jag testade miniköket med kastruller och grejjer. Sen kröp jag genom en tunnel, provade lite stolar och annat som de hade till barnens förfogande.



En toppendag!!

Erikslund

Idag drog jag och mamma ut på promenad så pappa fick sova ifred. Vi följde med Wille och mamma Emma till Erikslund för att leta braiga vantar. Det slutade såklart med att jag också fick några par, vantar kan man ju inte få för mycket av tydligen.
På vägen hem stannade vi till på en av mina favoritrestauranger, McDonald's. Jag och Wille fick mumsa hamburgare, det var gott, men vi hade lite svårt att få matro så fick inte i oss så mycket. Vi satt och roade varandra, jag skakade på huvudet så snabbt så Wille blev imponerad och skrattade. Sen fick han till ett par riktigt fina toner, riktigt starka som jag blev impad av och fnissade åt. Kul med bordssällskap i min egen ålder!



När vi var nästan hemma så fick jag hoppa ur vagnen och gå sista biten! Superkul ju, jag älskar att gå runt i snön. Jag känner mig så fri så jag springer fram och tillbaka och glädjeskriker lite :) Ett tag blev jag så exalterad att jag började krypa också!




Tjo & Tjim

De senaste dagarna har jag haft mycket för mig. I torsdags till exempel, då kom William över och lekte med mig en stund. Han blev ganska fascinerad av min bollmaskin, så blev stående där ett bra tag. Men sen sprang vi runt lite efter varandra och så tittade jag på när han lekte med min plocklåda. Kul var det!





 
Efter Willes besök har det fortsatt med lek på öppnis, besök av Oliver & Caiza, och så har jag besökt Neo som nyligen har avancerat till radhus.
Jag har inte haft kameran tillgänglig hela tiden, men har skramlat ihop lite bilder i alla fall:






Nu laddar jag inför imorgon då det blir pappagruppen på öppnis, med knytisbuffé! Mums!

Överraskning

Idag när jag och pappa gick ner för att kolla posten så låg det ett paket till mig i postfacket, jippie! En försenad födelsedagspresent visade det sig, tack Tindra :)
Efter att jag tittat och pekat lite på hästen, nallen och kissen på klänningen så ville jag sätta på mig den,

voila:

Okej, byxorna kanske inte passar till riktigt, kanske ett par vita strumpisar till vore bättre?

Avslutar med en busbild på mig från den här morgonen:


Jag har alltid myror i brallan på mornarna!

RSS 2.0