Vecka 8 i bilder

Här får ni lite bildbevis på att jag har haft en skojig vecka:


Jag har åkt vagn, somnade för en gångs skull faktiskt.


Jag har nypit pappa i näsan. Dock var det bara nästippen som fick plats i min lilla hand.


Faster kom på besök också, sånt gillar jag! Fick lite nytt till garderoben också, ska lägga upp bild på det sen.


Och så har även min polare Oliver varit på besök. Vi kommer bra överens.

That's it. Nu laddar jag inför nästa vecka som bjuder på BVC-besök, födelsedag, min 4-månadersdag och besök från både Stockholm och Borlänge. Spännande!

Wooops hade visst samma kläder på mig typ hela veckan! Pinsamt hehehe.

Lek bus och skoj

Eftersom jag sover allt mindre om dagarna så innebär det mer tid för lek. Antingen hemma i mitt lekrum eller på öppnis. Roligast just nu är nog Bläckis. Och allra roligast har jag när jag får sitta och leka, har dock lite balansproblem än så länge men planerar att bli av med dem om en sisådär 3 månader kanske.









Jag var där..

..på den mest omtalade tillställningen i mina bloggkretsar. Ja, ni har säkert läst om det redan i olika bloggar. Det är alltså årets play date vi pratar om.  Jag var en av de inbjudna till kalaset med stort k. Festernas fest. Icabarnens get together. Den nya generationens möte. Vi pratar alltså Jag, Frida, Wille och Tindra. Legendariskt är bara förnamnet.







Joråsåatteh.

Onsdag

Idag fick jag lov att följa med mamma till föräldragruppen. Det var hela tre mammor där hehe. Tur att Wille också var där, så hade jag någon att hänga med ett tag. Men gud vad booooring det var! Jag har iofs vaknat på fel sida idag, kanske blir roligare nästa gång.


Tuffaste bebisarna i stan


När föräldragruppsmötet äntligen var över så smet vi in en snabbis till BVC-tanten och vägde och mätte mig. Hade växt hela 2 mm sen sist hehe. Och inte ens gått upp 200g, tänk så kommer jag alltid ha stl 62 ?? =S Jag som har så mycket kläder jag bara väntar på att få växa i.

Nåväl, när vi kom hem så åt jag och däckade direkt efter.


Sen bus med pappa


Sen lite handsmaskning på det. 



Full rulle för Michan

I veckan har jag varit ute och åkt vagn ett par gånger. Det är väl kul ett tag, men brukar tröttna efter tjugo minuter typ, så då blir det skrikexpressen hehe. Mamma brukar få bråttom hem då..

Det blev ett besök på Öppnis idag också. Babygym och sångstund stod på schemat. Jag var där med Wille förstås!


Lite psykning bebisar emellan.

Senare idag så tittade moster Kajsa förbi. Jag började med att somna i hennes famn, de va gött. Sen lekte vi lite och såg till att hon gav mamma mat och kakor. 

Jag hos aunt Kajsa.

Nu äre godnattdags för idag!

Godnatt!

Viktiga nyheter!


Öppnis & nya kläder =)

Idag gick min lilla familj till öppnis här på Råby, vi fick sällskap dit av Wille med sin lilla familj =) Och efter en liten stund var även Walter med sin lilla familj var där. Jag har ju varit där förr med farsan så jag fick visa mamma vad jag brukar göra när vi är där. Jag och mina två polers softade lite i den stora mjuka lekringen, det var riktigt trevligt ett tag, ända tills jag ville ta min lunchlur hehe, så då blev de lite grin tills jag somnade hos mamma. Wille gjorde likadant hehe bara Walter som orkade hålla sig pigg och glad.





Vi var ju nöjda och glada en liten stund iallafall..


Måste ju rapportera om mina nya kläder också. Mamma är smart och passar på att reahandla lite till mig:

Jeans, mössa, tröja och leggings från Polarn O. Pyret.
Body och byxor från Åhléns.

Fast allt är för stort för mig nu, måste vänta tills jag växer i stl 68 för att använda en del av allt det nya.

BVC

Var på BVC igår igen, det brukar ju vara rätt så okej där men den här gången var det allt annat än okej. Vi började som vanligt med vikt (6030g) och sen längd (60,5cm).

Sen kom sprutorna! Var ju tvungen att ta en i varje lår, fy faaaan vad ont det gjorde! Fick dock beröm av BVC-tanten att jag hade bra lår att ta spruta i, så då kändes det lite bättre hehe.


Frida kom över och blåste på mina plåster sen. Sen tröstade hon mig med en kram, så nu har jag återhämtat mig oredntligt!

Min kömpis

Jag har fått finbesök av Big Wille Boy och morsorna. Han har tagit över det som en gång var min specialitet; att sova i tid och otid =) Nu på senare tid så håller jag mig faktiskt vaken mest hela dagarna, men Wille sonar så fort han får komma till famnen. Vi hade därför inget annat val än att väcka latmasken så vi kunde bli fotograferade ihop för en gångs skull.

Han råkade slå mig ett par gånger i ansiktet, men jag modellar ju som ett proffs och lät det inte förstöra bilderna!


Hjärtliga gratulationer...

...till mig på 3-månadersdagen !

På begäran kommer ett litet klipp när jag leker hihihi


Busdag

Igår var jag vaken nästan hela dagen, mycket ovanligt för att vara mig! Vid lunchtid så blev det en promenix till Frida så mamma kunde äta lite lunch med alla mina mostrar, jag roade mig på Fridas gamla lekmatta under tiden.


Syns det att det blev köttfärssås till lunch?

Efter maten blev det lektajm, jag låg och pratade med moster Kajsa och rätt som det var kom Frida för att mata mig, hon tyckte väl lite synd om mig som inte fick äta med de andra tror jag. Man tackar ju inte gärna nej till lite låtsasmat heller så:



När vi kom hem igen sen så blev det bara lite mat och en kort vila för mig innan vi gick vidare till Walter, hans mamma fyllde år så det blev tårtkalas =)
Hos Walter låg jag och inspekterade hans babygym, Walter själv gick till mig med gåstolen och stod och tittade på.



Så söta är vi!

RSS 2.0