Ursäkta röran....

...men mitt rum håller på att renoveras! Äntligen, säger jag.

Snart ska det målas därinne, sen ska det piffas till med nytt skrivbord, ett minibord till mina ministolar, ny matta och nya gardiner och lite sånt där smått och gott. Spännande va?


Detta konstverk gömde sig under tapeterna. Nästan så jag ville spara det faktiskt.


Arbetskraft från Östeuropa verkar vara populärt så pappa får göra grovjobbet hehehhe.


Jag har varit på Ikea för lite inspiration till nya rummet. Kom därifrån med en ny låda till mitt lego och ett gäng haklappar i tyg (jag vägrar ha mina plasthaklappar nuförtiden).




Morfar, kan inte du komma hit med borrmaskinen sen? Snälla?


Regnigt

Nu när det är så trist väder håller jag mig mest inomhus. Det är rätt skönt att bara sitta och slappa i bollhavet eller plocka lite med legot. Sen lite då och då så får vi besök; både farmor och Arboga-Caiza har kikat förbi på sistone.
Idag kom även Wille med sin morsa:

Vi lekte lite tillsammans...

..och käkade lite tillsammans!

Igår smakade jag citron för första gången. Det var...surt.


Grattis Frida!

Idag fyller bästa storkusinen 2 år!




Igår väcktes jag i min eftermiddagslur av ingen mindre än Frida, gissa om jag blev glad :) Vi satte oss i mitt rum och lekte med mina leksaker. Jag blev lite rädd när Frida röjde runt i lego-lådan, det lät ju så himla mycket, men annars var det kul!

BVC och vardagsliv

Jag har ju glömt att berätta att jag varit på BVC igen. Jag var där förra veckan och gjorde ett uppmärksamhetstest, som jag naturligtvis fick godkänt på, MVG tänkte nog BVC-tanten.
Så blev det vägning och mätning förstås, hade gått upp 1010g sen sist så nu är jag uppe i 8760g om jag inte minns fel! Och är snart 70cm lång :)


Pappa tycker jag behöver tuffa till mig, så han har köpt en kepa åt mig.


Ligger och busar i mina nya kläder.


Handlar lite mat med mamma och pappa.


Bollar!

Titta vad jag har fått:




Just det, ett alldeles eget bollhav! Likadant som kussen Frida har. Men, som jag brukar säga: låna är silver och äga är guld!



Har även varit ute en sväng på Tidö-Lindö och hälsat på pappas kompis med familj. Det var riktigt fint där ute, skulle gärna vilja ha en liten sommarstuga där! Efter en inspektion av golvet så gick vi ut och grillade. Morsan och farsan litar tydligen inte på mina sittkunskaper, så fick sitta i en låda på stenbryggan, hmpf.


Jag och killarnas mamma.


Michan & the gang

Hänt sen sist

Vad har en sötnos som jag gjort på sistone undrar ni. Jo jag har haft besök av både Arboga-Caiza och av faster (Turk-Hanna). Självklart kom båda med gåvor; massa roligt lego från Caiza och en härlig höstjacka från Hanna!


Nästan så man börjar längta till hösten nu!

Caiza var som hon är mest. Svårt att sitta allvarlig när man har sånt här bordssällskap:




Förresten så har jag ju träffat morfar och morbror också! Bildbevis:




Mormor på besök

Imorse anlände mormor till Västerås, najs! Jag och mamma tog en promenix hem till Frida som lekte för fullt med mormor. Som tur var blev hon upptagen med annat sen så då fick jag ha Frida för mig själv en stund! Jag lånade en klänning av Freja som hon inte riktigt har vuxit i än, och vips så matchade jag Frida varandra förträffligt :) 



Jag lekte ju inte bara med Frida, det var ju kul att träffa mormor också. Jag fick visa att jag lärt mig ta mig upp till stående och att jag kan ta mig framåt. Det imponerade stort! =D


Hmmm nä nu är det sovdags. Måste vara pigg imorgon för då bär det av till Arlanda för att hämta faster Hanna. Sen ska jag hinna med att träffa morfar och morbror också,så jag har värsta släktkalaset att se framemot!

Öppnis och moster Klara

Idag tog pappa och jag en promenad ner på stan, väl där träffade vi på mamma och kusin Frida som hade shoppat födelsedagspresent till moster Klara som fyller år idag. I väntan på tårtkalaset gick vi till Öppnis på stan, det var helt okej. Det fanns en häftig rosa boll som jag lekte med och så visade Frida upp alla andra leksaker som fanns där så jag inte missade något.



Efter öppnis tog vi bussen till Pettersberg och busade lite med mostrarna, grattade Klara, åt smaskigt fika och sen blev det en promenix hem igen. Hemma blev det inte mycket vila, lite gröt och ett snabbt bad senare så picknickade jag med Wille o Co igen! Vi lekte och busade som vanligt. Och så en och annan puss :)



Vaaaarmt!

Ja vad ska man göra när det är så här varmt? Jag rekommenderar kylskåpskall fruktpuré och kallt vatten. Och självklart ett svalkande bad!
Jag fick glida ner i min alldeles egna pool i köket, härligt var det!

Jag spelade in en liten film också i badet, med överraskningsmoment i slutet hehe: (fel vinkel, jag vet, men hey - det var inte jag som filmade...)




Picknick!

Igår var jag ute på en tevlig picknick med Wille och våra päron. Det var riktigt kul att sitta på stor filt och leka med leksaker och mumsa majskrok och busa med Wille! Fick busa lite med tokiga tanten Emma också :D




Jag gillar ju att pussas, och Wille hade inget emot det hihihi.

Stöckhölmsbilder

Mitt livs första båttur:


Lite roliga djur från Skansen:


Och så lite annat:


STHLM

Japp, er favorit-michan semesterbloggar lite. I måndags vid lunchtid så tog vi tåget till Stockholm, får låna gammelmosters lägenhet så vi bor som kungar hehe.

Jag busade såklart hela vägen från Västerås till Stockholm!


Så vad har vi gjort? Måndagen blev bara en enda låååång promenad. Vi började med att gå till tjeckiska ambassaden, så nu har jag stått på tjeckisk mark för första gången, wiho! Sen gick vi hela långa vägen till Söder, och på kvällen promenerade vi runt i området. Ibland är jag faktiskt glad att jag har en vagn att sitta i...




Idag har vi spenderat dagen på Skansen, såg lite lustiga djur där. Efter det besöket tog vi buss och tunnelbana ut till Årsta och hälsade på lille Vilmer. Ja, min lillkusin hann bli åtta veckor innan vi träffades för första gången! Han var liten och söt såklart, och satt lugnt och snällt i sin babysitter och studerade mig. Jag ville allt rycka och dra i honom lite, men det fick jag inte..typiskt!




Fler semesterbilder får ni någon annan dag....måste tänka på skönhetssömnen hihi. Godnatt!

Varmt!

Idag tog jag, mamma och pappa en promenad ner till stan. Var ju tvungna att kolla utbudet på Cityfestivalen, blev lite besviken men köpte iaf lite badankor. Fick en fin sosseballong också, den gillade jag skarpt!

Slank in på McDonalds och svalkade mig med lite vatten.

Listade ut på en gång hur sugröret fungerade, vilken fiffig pryl!

RSS 2.0