Pyjamasparty

Moster Kerstin och Niklas ville testa nya bion en kväll, så jag tog på mig ansvaret att ta hand om Frida och Freja under tiden.
Besöket började bra då morfar plötsligt ringde på dörren oanmäld och överraskade oss alla, med sig hade han moster Klara, Ludde och massa nybakade bullar = 10 poäng till morfar! 

Besöket blev tyvärr lite kort, men eftersom jag hade kusinerna F här hemma så deppade jag inte för mycket. Vi hade som vanligt massa energi att ta ut på varandra.
Sen fick jag och Frida följa med pappa på bussresa till Erikslund, vi var såklart små änglar nästan hela tiden. Det belönades med ett tält! Eller två tält och en tunnel för att vara exakt.


Här sitter jag och lyssnar på tältets hjärta medan Freja och Frida anfaller pappa.


Vi lekte doktor i tältet mest hela tiden.

Kvällen fortskred med ett bad, nakenfisdansen, en omåttligt populär middag, fredagsmys (eller okej, onsdagsmys) med chips framför TV:n och slutligen välling och sagor för oss alla tre i min bäddsoffa.
Frida var den enda som sov hela natten i soffan, jag och Freja sov bäst hos mamma och pappa. De klagade på att det var trångt i sängen, men både jag och Freja hade då hur mycket plats som helst att sova på!

Morgonen spenderade jag och Frida med att busa och leva rövare. Kvart över nio väckte vi Freja, sen begav vi oss till lekparken där vi alla lekte nonstop i 2 timmar.

För att sammanfatta det hela: ett helt fantastiskt dygn!


Vårbilder

Lite bilder bara:


Lekparkslek med Wille och lekparksmys med Marija :)

"Åh, Michelle hittar fina blommor"


Smoothies i klämpåse, mitt favvomellis.


Hjälper mamma och pappa att välja matta på Ikea.


Lek med Frida&Freja. Vi leker sjuktransport. Jag är den sjuka så Frida sätter på locket sen kör de runt mig i lägenheten.

Hon som alltid flyger

Jag har träffat min flygande faster rätt mycket på sistone. Två Sverigebesök på en vecka, och så toppar jag det med ett Norgebesök nästa vecka!
Första besöket var samma helg som Barnfestivalen nere på stan. Vädret såg trevligt ut så mamma, jag och Hanna tog en promenad ner på stan.
Nu blev det ju inte så fint väder som de trodde, det blåste riktigt rejält. Dessutom så hittade vi ingen ponnyridning, som skulle bli dagens höjdpunkt.
Vi gick in och gömde oss för den otäcka blåsten, fikade lite, sen anslöt pappa. Precis när vi hittade lite roliga grejer att kika på så stängde allt...typiskt! Men lite kul hann jag med:


Kaninutställning, med massa supersöta kaninungar.


En stor elefant som ville kramas.


Bäst av allt: att sitta i polisbilen!!

Så tidigare i veckan var det dags för fasterbesök igen, vi var snälla nog att ta vår skrothög till bil ända till Arlanda för att hämta upp Hanna och Aage som skulle vidare till centrala Stockholm för att hämta upp brudklänningen.
Vi anlände i Stockholm lite tidigt, så slank in för en fika alldeles bredvid klänningsaffären.

 

Efter en stunds funderande var vi redo att beställa...

...jag fick glass!!

Mums!

På vägen hem virrade vi runt ett tag innan vi hamnade på rätt väg. Vi bak i bilen fick bland annat roa oss med att göra fina frisyrer med mitt hårsvall.



Nu laddar jag inför nästa långa bilresa, wish me luck...!

Råbyruset

Råbytjej som man är så besökte jag Vårfesten på Råby C. Det som lockade var att öppnis hade extraöppet och pyssel på schemat. Men jag hann bara vara där en kort stund innan de stängde. Väl där blev jag dock tipsad om att vara med i Råbyruset, alla barn som vill får vara med och springa en sträcka, jag var med i småbarnsloppet.

Efter uppvärmningen var vi jättemånga barn som stod laddade vid startlinjen. Jag sprang i sällskap med mamma och pappa, men mamma hade inte kondition nog så hon gav upp efter halva varvet, latmasken.

Nåväl, så här såg det ut på målsträckan:
 
Så här ser en stolt löpare ut!

Det här gör jag nog om nästa år igen!

Grattis Vilmer!!

Lillkussen Vilmer har hunnit bli 2 år gammal nu i veckan. Vi tjuvstartade firandet redan för ett par helger sen här i Västerås. Det blev ett överraskningsfirande hemma hos Frida och Freja. Vi kusiner och fastrar samlades där och uppvaktade Ville med fika och presenter.


Vilmer fick bland annat en fin borrmaskin från Bosch...

...han ville genast åtgärda pappa Eriks ansikte. Hehe.



Jag titttar intresserat på när han mekar med vagnen.

Grattis på dig i efterskott, Vilmer!

Neo & Cassandra

Två gånger på kort tid har jag hälsat på syskonen Neo & Cassandra. Först var det namngivning, och sen födelsedagskalas.

På namngivningen var vi i en lokal på Gryta, som hade en rolig trädgård att leka i. När jag inte var i lokalen och åt godsaker sprang jag efter de andra barnen ute på gården. De lekte krig, vet inte riktigt vad det är men jag bjöd in mig själv i leken. Då kallade de mig förstärkning.
Förutom leken och det goda fikat så var presentöppningen en höjdpunkt. Det var spännande att titta på alla fina paket lilla Cassandra fick, jag hade en kommentar till varenda en!

Här står jag ute och fascineras av den stora myrstacken. Det kryllade av stora svarta myror!


Vi knäppte en bild på hela familjen: Malin, Cassandra, Patrik & Neo.

Några helger senare var det dags att uppvakta Neo, som pappa är fadder till. Han är född ganska precis ett halvår innan mig och fyllde således 3 år. Som vanligt så ställde han till med stort kalas, så det var bara att dra på sig klänningen och ta med presenter och starta firandet! Det fanns flera barn att leka med, vilket var kul. Och så några söta bebisar att beundra.


Här sitter jag och tittar på när Neo öppnar sina paket.


Och här äter vi tårta tillsammans. Både jag och Neo föredrar att bara äta grädden visade det sig.


RSS 2.0