Smått & gott

Här får ni se lite bilder som sammanfattar vad jag pysslat med senaste tiden:


När man är så stor som jag så måste man hjälpa till med hushållssysslorna. Här fixar jag middagen.


Morgonmys i soffan i väntan på att frukosten severas.


Nu när mamma är graviditetsledig och jag bara går på dagis tre dagar i veckan så blir det mycket häng med Frida och Freja.


Mamma och pappa dricker en massa cola och annat blä, sen får jag ta hand om pantningen.

Sen så har ju mamma, pappa och jag varit på Busborgen också. Det är ju superkul såklart, så här såg det ut när jag och pappa åkte den största rutschkanan:


Sen har jag en dansvideo att visa också. På eget initiativ så sa jag åt mamma att filma när jag dansade. Det kunde blivit riktigt bra, fast jag såg något intressant på tv och tappade fokus på dansen litegrann:


Det var allt för den här gången! Återkommer när jag varit med om något nytt värt att nämnas!

Jul i Arboga

Äntligen kom vi iväg! Ja, vi har ju inte bytt julklappar med Arbogafolket än, men nu är det avklarat till slut. Helgen efter påsk så lastade vi bilen med julklappar och drog iväg.

Jag hade ju sett framemot att få ha lilla Savannah i knät, det är ju så mysigt tycker jag. Men det visade sig att hon har ju vuxit en massa och lärt sig att gå sen jag var där sist, så hon är ingen bebis längre. Lite tråkigt tyckte jag, men snart har vi ju en egen bebis här hemma att gosa med, får hålla ut till dess! 

Nåväl, alla vi barn blev glada över julklappsutdelningen:


Jag kom därifrån med en hel kasse fylld med saker!

Efter den stora julklappsöppningen åt vi lite lunch och så passade jag på att leka med alla roliga leksaker förstås. Oliver åkte iväg för att leka med sin kompis, då smög jag in i hans rum och snodde en godis ur hans påskägg. Lite busigt, jag vet, men jag kunde inte hålla mig hehe.

Det var som vanligt kul med en Arbogautflykt. Men julen 2012 ska vi nog försöka få till lite tidigare tillsammans!

Willebesök

Som ni vet så leker ju jag med William då och då. På påskdagen kom han hem till mig med ett stort välfyllt påskägg, och han fick ett av mig också såklart :) Efter att vi inspekterat äggen och ätit och lekt med innehållet så fortsatte leken inne på mitt rum.

Vi lekte mest på skilda håll, men mina rosa lådor busade vi i tillsammans!

Kul hade vi i alla fall, och nu under våren väntar många timmar ihop i Råbys sandlådor känner jag på mig :)

Glad påsk, och GRATTIS.......

...på era födelsedagar mormor och faster Hanna!! Båda fyllde ju faktiskt år i dag på påskafton. Hanna var för långt bort för att fira tyvärr, men mormor som dessutom fyllde jämnt fick sig ett jättestort kalas!

Hela dagen har vi varit hos värdparet Kerstin och Niklas. Jag har haft fullt upp hela dagen med att leka med alla gästerna. Förutom mormor och morfar så var även gammelmoster Anne-Marie, Vilmers familj, moster Kajsa och morbror Kalle och såklart Frida och Freja där. Moster Klara var tyvärr sjuk så hon och Ludde stannade hemma.
De vuxna välkomnades med bubbel och räksnittar, sen blev det festlunch och slutligen tårtkalas såklart. Vi barn fick dessutom påskägg med massa gott i!


Nam-nam för de vuxna.


En skål för födelsedagsbarnet!

Vilmer som vi inte träffar så ofta var lite blyg och tillbakadragen i början när de kom. Men vi flickor gjorde vårt bästa för att få honom att känna sig bättre till mods:


Efter lite kramkalas och legobyggande gick blygheten över :)

Jag blev lite avundsjuk på mormors stoooora paket som väntade på henne:

Mormor blev glad när hon såg att hon hade fått en sprillans ny symaskin! Precis en sån som stod på önskelistan.

Som om inte det var nog så fick hon ett påskägg med 10 trisslotter från varje barn, dvs 60 stycken sammanlagt!

Morfar var inte sen att kontra med 50 Tia-lotter......



Mormor fick specialbeställda tårtor...

Resten av dagen var det bus på schemat. Fyra sockerhöga barn som har lekt hela långa dagen, hur kul som helst!!


Till slut så åkte alla hem, men jag vägrade, så jag gick och la mig i Fridas säng. Då kom moster Kerstin och Frida överens om att det nog är bäst att jag får sova kvar över natten. Ett sånt erbjudande tackar man ju inte nej till, en perfekt avslutning på en perfekt dag :)

Två tröttisar som dricker välling och slocknar kort därefter!


Glad Påsk önskar er Michmeister!

RSS 2.0