Wille på besök

Willes päron gick på bio idag, så Wille kom över till mig och lekte i eftermiddags. Vi tittade på filmer, åt popcorn och bananchips och lekte en massa såklart.

 
Undrar ni över ljudet i slutet? No comments.... =D



Som ni ser så har vi haft en jättekul eftermiddag tillsammans! :)

Grattis Frida!

Vi bråkar ibland, puttas ibland; men mest av allt kramas vi och leker ihop! Min kära storkusin fyller hela tre år idag, hurra hurra hurra! 


Min favorit-Frida.

Morfar!

Morfar är på besök, det gillas. Jag har frågat efter mormor ett par gånger också, men hon verkar inte vara med den här gången.


Morfar och jag frukostade ihop imorse.


Vad tycker ni, borde vi vinklat persiennerna innan bilden togs?

Reashopping

Nu är det slutspurt på de flesta reorna, det i kombination med lönevecka betyder att både mamma och pappa är extra shoppingsugna. Sommar-reorna brukar ju inte vara så spännande, men vi har hittat lite som nog duger till sensommaren och hösten! Så alla klädintresserade, här kommer en redogörelse för fynden:


Ett av de bästa fynden: vindjacka för 50 kronor! Varför de rear ut vantar inför hösten förstår jag inte, men billiga vantar och strumpor för 5kr/par tackar jag då inte nej till.


Scarf för 25, t-shirt för 25 och pyjamas för 50. Kronor alltså.


Pappa hittade lite bra basplagg till mig...

...och överraskade mamma med dessa söt-tuffa skor, för endast 50 kronor. Snygga va?

Mycket kläder blev det, men jag måste ju vara dagisfin till hösten. Nu är det bara 3 veckor kvar till dagisstart!

Pyjamasparty

Igår var det pyjamasparty hemma hos mig, Frida sov nämligen över. Först lekte vi i lekparken tillsammans med Wille, sen gick vi in och åt kvällsmat och rev runt i mitt rum.

Lite senare blev det fredagsmys (fast det var onsdag!) med chips-skruvar och bananchips framför tv:n. Mysigt värre!


Efter en trevlig kväll blev det vällingdags och nattning. Jag var inte riktigt bekväm med att dricka välling i samma säng som Frida, så jag kröp upp hos pappa!


En timme senare sov vi sött båda två:


Jag och pappa steg upp halv sju, medan mamma och Frida inte gick upp förrän nio, latmaskarna...

Glada miner vid frukostbordet.

I väntan på lunchen myste vi tillsammans framför datorn och tittade på Bamse och åt grönsaker.


Frida åkte hem strax efter lunch, men jag hann hjälpa henne att plocka bort alla makaroner som satt fast i hennes hår först.

Glömde tipsa Fridas föräldrar om att hon borde tvättat håret när hon kom hem!

Sammanfattningsvis så var det jättekul att ha en övernattningsgäst! Det får vi göra om någon gång :)


Dekuji moc, babi!

Jag fick ett paket häromdagen från farmor i Tyskland:


Snyggt set med tunika och tillhörande byxor, och så ett sött hårband!

Dessutom har hon låtit göra en jättefin fotobok med bara massa bilder på mig!


Překvapení = moc dobrý! :)


Kalas!

Jag var en av de inbjudna till det stora barnkalaset på Brandthovda. Både Frida och Freja skulle ju firas, så det var massvis med barn där, några jag kände igen och så en del okända ansikten. För säkerhets skull höll jag mig med de barn jag faktiskt känner.


Freja och Frida äter upp fångsten från fiskdammen. (Förresten, förlåt att jag bet dig så hårt i fingret, Freja, det var onödigt.)


Willes mamma Emma myser med lilla Moa.


När det blev för mycket för mig kröp jag upp i Niklas trygga famn för en stund.


Suddig bild på yrvädret Wille.

Efter ett par timmar med massa lek och fiskedammfiske - där jag drog upp en båt fylld med godsaker - så kan man lugnt säga att jag gick därifrån väldigt nöjd (och med magen fylld med tårta och kakor!) :)


Dessutom, GRATTIS till moster Klara som fyller år idag! Eftersom hon är omöjlig att fånga på bild så slänger jag in en bild på Ludde istället.

Bad på Björnön!

Japp, idag efter att pappa hade vaknat ur sin dvala packade vi väskan och for till Björnön! Gjorde ett snabbt stopp på Hälla för att köpa matsäck och en ny solhatt, har visst tappat bort båda två. Blev lite reafynd också, linne och shorts för 10kr styck på h&m, kan tipsa om att kolla in deras rea på barnavdelningen förresten.

Väl framme på Björnön svidade jag om till badbyxor på en gång, sen sprang jag ner till vattnet! Varvade vattenleken med att gå upp på land och äta och dricka lite gott, sen blev det mer plaskande, springande och lek med hink och spade, hur kul som helst!


RSS 2.0