Lata dagar

Jag gillar sommaren, älskar att sitta ute med mamma och pappa och ha det gött. Plocka lite gräs, käka majskrokar och titta på barn som leker.




En bra bok är toppen att ta med ut! Min favorit är "Titta!" från Goboken, ett tips för er som gillar bebisansikten.


Det blir väl en och annan shoppingtur också, här mumsar jag gratismat på Ikeas restaurang.


Fick en snygg sommarklänning av moster Klara som måste visas upp!

Och så lite bilder från dagens besök på Öppnis:


Jag och Wille i matchande kläder :)


Walters bästa fotosmile.


Jag låg och tittade på en stor filt som for upp och ner över oss barn. Hur kul som helst!

Mormor & Morfar

Igår kom mormor och morfar hit till Västerås så jag har hängt lite med dom såklart. Det bästa var helt klart att de tog med sig en hink med lego, det är ju riktigt kul att dra legobitar från plattan! Min nya favoritlek.

Jag har även träffat lilla Freja igen. Hon bara sover och sover, nästan hela tiden! Var jag så lat när jag var i den åldern verkligen?



Freja says hello.


Det blev ju ett jäkla röj på midsommarafton förresten, titta så trött jag var när vi var på väg hem:



Oliver & Björnön

Imorse kom Tant Caiza och min kompis Oliver och hälsade på oss, det var kul att träffa Oliver igen. Jag fick sitta och titta på när han lekte, mycket intressant var det. Vi gillar varann han och jag, men han fick dock inte ta med mig hem som han ville hehe.


Oliver har tydligen inte lärt sig än att man ska tittta rakt in i kameran..blev lite ställd av hans okunnighet så fick inte till det rätta smajlet!


Fick låna Olivers solglajjor. Passar jag?


Efter att jag hade återhämtat mig från Arbogabesöket for vi till Björnön. Jag och mamma gick ner till stranden så fick jag traska runt lite i vattnet, det var härligt! Sen fick jag värma mina blöta små fossingar i den varma sanden, det var nästan ännu bättre, mer sånt!


En härlig dag har det varit som ni ser!

Äntligen frisk!

Som rubriken lyder: äntligen frisk, visserligen lite snorig fortfarande, men det är jag ju för jämnan ändå hehehe.

Det första jag gjorde när jag blev kvitt förkylningen var att hälsa på nyaste kusinen, Freja. Hon var stor och go! Väger ju som mig och Frida tillsammans typ heheh.

Glömde såklart att ta bilder när hon var vaken och glad eller när hon sov sött, så fick bli strax innan vi gick när hon var trött och kinkig, hon hade ju magknip, stackarn.




Gangster-Freja!

Det har ju varit så fint väder nu också så det blir mycket sitta i vagnen och sitta i gräset för min del. Gräset är helt klart roligast att sitta i, men brukar kunna ha det mysigt i vagnen också:



När man har varit ute och härjat så väntar det en liten tupplur när man kommer hem, skööönt!


Bröllopsyra

Det stora prinsessbröllopet var ju igår, och eftersom min rojalist till pappa inte kunde se spektaklet så bänkade jag mig framför TV:n med en burk fruktpuré, festligt värre! Pappa var ju i Stockholm och hjällpte till att vakta så inga galningar kom och förstörde, tydligen så gjorde han ett bra jobb för allt gick ju bra.



Jag orkade inte riktigt klä upp mig, och bröllopet var ju faktiskt så tråkigt så jag roade mig med mina leksaker istället.


Söta Ludde kom också och tittade.



Pappa fick en peng som tack för besväret.



Ska bara visa..

..mina två nya klänningar. Jag är j uett riktigt klänningsfreak, har massa godbitar i garderoben som väntar på att användas!


Tack faster Hanna för kläderna!

Och du, faster, nästa gång du hälsar på oss i Sverige får du ta och gulla lite mer med mig också, annars blir jag svartsjuk på Vincent! Ok? ;)

Sjuk

Ja usch jag har gått och blivit sjuk! Snorig och hes är jag, och det gör mig på dåligt humör. Sämsta tajmingen också jag som vill hälsa på min nya kusin Freja!

Men innelek med mamma och pappa är iofs inte fy skam det heller. Och en liten vagnpromenad smet vi ut på idag, härligt att få frisk luft!




Man ska vara välklädd även fast man är sjuk tycker jag!


Bus med katterna går alltid hem, älskar att titta på dom!


Sover man mycket blir man frisk snabbare! Jag lovar!





Jippie!

Äntligen har jag fått en till kusin, det var ju faktiskt en månad sen sist! Igårkväll blev Frida storasyster till en söt liten flicka, eller liten och liten, hon verkar vara en riktig bamsing!


4655 g och 55 cm lång!


Borlänge

I helgen åkte jag till Borlänge för första gången, morbror Kalle tog ju studenten så jag förgyllde hans dag med min närvaro. Två härliga dagar med mormor, morfar, morbror och moster Klara blev det!

Borlänge är ju sån bra shoppingstad, fick med mig flera fynd hem, så dit återvänder jag nog fler gånger framöver =D


Grattis morbror! Nu får du klippa dig och skaffa ett jobb! Helst i Västerås.


Sitter och väntar på maten..



Avskedsgosar med morfar. Vi ses snart igen!

Detta har hänt

Det har visst varit lite dålig blogguppdatering den senaste tiden. Jag har helt enkelt haft fullt upp med annat, här är bildbevis:


Jag har hälsat på min nya kompis Angelina, hela två gånger!



Faster Radka och kusin Vincent kikade förbi och lagade lunch häromveckan.



Jag har käkat majskrokar. Mums!


Jag har även åkt runt lite på Nisses.



Nu är jag så stor så vi har sänkt sängen..det blev en mysig lekhage ju!

7 månader!

Oj vad gammal jag börjar bli..redan sju månader?!

Dagen började såklart med lite morgonbus, nämligen ta mobilen ifrån mamma:



Dagen fortsatte sedan med långpromenix till stan. Jag har suttit snällt i vagnen hela tiden fastän vi var borta i fyra timmar! Jag blev själv förvånad faktiskt.


Jag och finaste(?) dockan i vagnen på väg till pappas frisör.


Busar lite medan pappa får ny frilla.


Nya solhatten! Sitter som ett smäck på huvet mitt. Jag har visst större huvud än de flesta i min ålder, men så ryms det mycket kunskap där också.

Så har dagen sett ut för er favorit 7-månadersbebis!

Sommar!

Vilket väder det har varit idag! Satt ute i gräset med mostrar o mamma o njöt. Som ni ser så roade Frida mig med sin enmansshow hon brukar dra igång.



Frida...ja försök själva att ta kort på en unge som inte kan stå stilla en sekund.

Enköping

Igår åkte vi iväg till Enköping, pappa skulle till regementet och hämta upp finkläder till ett visst bröllop som är om ett par veckor. Under tiden gick mamma och jag på stan, det var litet och tråkigt så vi fick skoja till det med lite shopping:


De här bodysarna från Lindex har jag önskat mig lääänge.


Och så lite sommarkläder från H&M. 29:50 & 39:50 kr styck kostade kläderna, billigt och bra! =D

RSS 2.0