Uteliv

Utelivet i Västerås är det då inget fel på; promenad med kussen Vincent, besök på friluftsmuseet, bus med kussen Frida, gungor och lekparker. Dessutom måste ju någon se till så min favoritvovve Ludde får sina promenader. Som ni kanske förstår så har jag fullt upp dagarna i ända.


Pettersberg

Så här såg det ut när jag hälsade på mina mostrar på Pettersberg:



Förutom lek med Ludde blev det....OSTBÅGEPREMIÄR!

Hm. Jag har alltså ätit majskrokar sen jag var 6 månader? Fast det finns ostkrokar??


Borlänge

Eftersom pappa jobbar sju kvällar i rad denna vecka (dvs vi kommer mest vara hemma och ha tråkigt) så åkte jag och mamma till Borlänge för att hälsa på mormor, morfar och morbror Kalle.
Det var kul att träffas igen, lite miljöombyte förnöjer. Visserligen var jag lite sjuk när vi var där, blev febrig nästan på en gång, men jag höll mig vid gott humör mest hela tiden ändå. 

Mamma, mormor och jag tog bland annat en sväng förbi Vattenparken där det fanns massa änder som inte var särskilt rädda för människor. De blev glada när vi kom och gick mot oss på en gång, de trodde förstås att vi hade mat med oss vilket vi inte hade, men det var kul att få se ankorna på så nära håll!



Sen har jag självklart varit på Kupolen och härjat också! Vi gick dit när de nästan nyss hade öppnat så det inte var så mycket folk där, så jag hade mycket yta att springa på utan risk för krock. 
Ja, vad ska man säga...att få springa lös i köpcentrum är ju bland det bästa jag vet!


 Jag har ärvt min mors fäbless för att springa i affärer..hehe.


Förutom att umgås med släkten så har jag självklart klappat och gosat med Sally och Snoddas (vovven och kissen), men tog typiskt nog inga bilder på detta. Sally fascinerade mig så mycket så jag för första gången kallade en hund för vovve istället för kisse!
Hehehehe...v´vve! sa jag varje gång hon gjorde något tokigt :)

Allt som allt var det en trevlig liten resa! När vi kom hem hade jag full sjå att ta igen förlorad tid med kissekatterna och leksakerna.


Borta bra men hemma bäst!

Födelsedagsfika

I förrgår blev det födelsedagsfika med mostrarna Kajsa & Klara som sedan satt barnvakt åt mig, och igår kom både pappas kompis Erik och min kompis Walter med familj över för lite födelsedagsfika. Det är ju kul med godsaker, fast jag tycker ärligt talat inte om vuxenfika så värst mycket. Banan och riskaka duger gott tycker jag. 


Prinsesstårta, banoffeepaj och delicatobollar stod på menyn.


Walter och jag lekte stundtals riktigt fint ihop, men det blev lite hårda tag också. Lite goa stunder hade vi också; han fick en kram av mig och sen hämtade han en bok som Walters mamma Malin läste för oss och som vi gjorde djurläten till. 


Grattis mamma!

Idag firar vi mamma som blir hela 25 år! Jag och pappa överraskade henne med frukost på sängen imorse, våfflor med sylt och grädde till gottegrisen. Vi har även hunnit med att luncha på stan med farmor, trevligt värre.
Nu väntar jag på att mostrarna ska komma så vi kan käka lite tårta. Tydligen så ska de sitta barnvakt åt mig ikväll, så jag kommer få en toppenkväll känner jag på mig!

Imorse öppnade mamma paket från mormor och morfar, till min glädje så låg det något åt mig också i paketet, klänning och strumpbyxor:



Jag & mamma = BÄST

Kompisbesök

Idag kom goa Wille hem till mig och lekte ett tag. Vi har båda varit lite krassliga så det var på tiden att vi sågs igen!


Wille lånade mina snygga inneskor.



Jag håller tungan rätt i mun.


RastaWille


RastaMichan

Tidsfördriv

Jag har lärt mig att bygga torn på sistone. Både med vanliga klossar (hela fem stycken har jag staplat på varandra) och med mina fina färgglada burkar som jag fick av farmor förut.


Bollen fulländar mitt mästerverk.

Ifall man har 9 kronor till övers kan man åka till Ikea och köpa en liten låda att sätta sig i. Det har jag gjort.


RSS 2.0